Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Dorinel Bumb, angajat al Finanțelor Publice Alba, arestat pentru luare de mită – A fost prins în flagrant în timp ce primea 3.000 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un angajat al Finanțelor Publice Alba a fost reținut, luni, fiind prins în flagrant după ce a pretins suma de 3.000 de lei mită unei avocate pe care a controlat-o în 2015.

UPDATE 1: Persoana reținută se numește Dorinel Bumb, are 46 de ani și este originar din Albac. Avocata pe care a controlat-o este din Sebeș.

UPDATE 2: Marţi ,  4.10.2016, Tribunalul Alba a admis propunerea formulată de Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba de arestare preventivă a inculpatului B. D. pe o perioadă de 30 zile, de la data de 04.10.2016 până la 02.11.2016, inclusiv. Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă, a fost atacată cu contestaţie de către inculpat. Competenţa de soluţionare a contestaţiei revine Curţii de Apel Alba Iulia.

UPDATE 3: ”Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus reţinerea suspectului BUMB DORINEL, referent în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Alba, în vârstă de 46 ani, pe o durată de 24 de ore, începând cu data de 03.10.2016, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită. La data de 04.10.2016 s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi la aceeaşi dată, urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile”, precizează reprezentantul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

––––––––––––––-

Un referent în cadrul Administrației Finanțelor Publice Alba a fost prins, luni, în timp ce primea suma de 3.000 lei de la un denunțător, pentru a nu-și îndeplini corespunzător atribuțiilor de serviciu exercitate cu ocazia unei inspecții fiscale efectuată la un cabinet de avocatură în anul 2015, se arată într-un comunicat de presă trimis de Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Alba.

”La aceeași dată, procurorul de caz a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore față de suspectul B.D., sub aspectul săvârşirii infracțiunii de luare de mită, urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă”, se mai arată în comunicat.

Denunțul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, iar ofițerii S.J.A. Alba au efectuat mai multe acte procedurale în cauză, în baza delegărilor dispuse de procurorul de caz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea