Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE ACCIDENT rutier pe DN1, zona Dumbrava: O persoană încarcerată, după o coliziune între un TIR și o autoutilitară

Ziarul Unirea

Publicat

în

accident-noaptea-politieUn accident rutier s-a petrecut, joi seara, în jurul orei 20.20, pe DN1, în dreptul localității Dumbrava, km 430, comuna Unirea.

Din primele informații, o persoană a fost rănită și a rămas încarcerată după o coliziune între un TIR și o autoutilitară.

La fața locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Aiud pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate a  persoanei rămasă încarcerată. Potrivit ISU Alba, victima este conștientă.

Traficul rutier în zonă a fost complet blocat aproximativ o oră pe ambele sensuri. Potrivit InfoTrafic, în jurul orei 21.30 circulația a fost reluată pe un sens de mers.

UPDATE (21.35): Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în județul Alba, circulația pe DN1 Turda – Alba Iulia a fost reluată, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni dintre o autoutilitară și o autocisternă de transport ciment, traficul a fost oprit total la km 430, în zona localității Dumbrava.

UPDATE 2: La ora 00.30, traficul rutier pe DN1, loc. Dumbrava, a fost deblocat pe ambele sensuri. Se circulă în condiții normale.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, la data de 24.11.2016, în jurul orei 19.50, pe DN1, la kilometrul 430, în afara localităţii Dumbrava, P.I., de 48 de ani, din judeţul Dâmboviţa, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Turda-Aiud,  nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus de un bărbat de 32 de ani, din judeţul Sălaj.

În urma accidentului, şoferul autoutilitarei a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spitalul din Aiud unde a primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea