Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier pe DN1, la Oiejdea – o persoană a fost rănită uşor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident alcoolemieTraficul auto pe DN1, în localitatea Oiejdea, a fost întrerupt pentru scurtă vreme, pe un sens de mers, joi după-amiază, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autotutilitare.

În urma impactului o persoană a fost rănită uşor şi a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Alba pentru investigaţii medicale de specialitate.

UPDATE 1: În urma cercetărilor efectuate la faţa locului s-a stabilit că accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare în trafic. Unul dintre autovehicule a fost lovit de cel care circula în spatele său. Şoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu răni în zona feţei.

UPDATE 2: ”În timp ce a condus o autoutilitară, T.N., de 26 ani, din Bucerdea Grânoasă,  nu a păstrat o distanţă de siguranţă în mers faţă de o altă autoutilitară care circula în faţa sa, condusă de U.M., de 28 de ani, din Bihor, intrând în coliziune cu aceasta. Ca urmare a accidentului, conducătorul auto M.U., şi pasagerul din autoutilitara condusă de acesta au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI

Unirea Ziarul

Publicat

în

Ofițerul de jandarmi Daniel Narița, noul președinte al Filialei Alba a ANCMRR din MAI Pensiunea Negrea din Ighiu a găzduit zilele trecute Conferința Județeană a Filialei „Avram Iancu” Alba a Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne, printre punctele aflate pe ordinea de zi numărându-se alegerea noii conduceri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea