Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier la Sâncel – Un autoturism a ieșit ”în decor” și s-a răsturnat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului miercuri dimineața. Accidentul s-a produs pe DJ 107 C, la ieșire din Sâncel spre Șona.

Potrivit polițiștilor o persoană a fost rănită. La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE 1: Autoturismul implicat în accident este o Skoda înmatriculată în Alba al cărei șofer nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Blaj acuzând dureri în zona spatelui.

UPDATE 2:C.V., de 40 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în direcţia Blaj – Târnăveni, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă a pierdut controlul autoturismului, a pătruns pe contrasens după care autoturismul s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a direcţie de mers. În urma accidentului conducătorul auto şi o femeie în vârstă de 64 de ani, pasageră în autoturism au suferit leziuni corporale şi au fost transportați la spitalul din Blaj pentru îngrijiri medicale. Ulterior, conducătorul auto a fost transferat la spitalul din Alba Iulia pentru îngrijire medicală de specialitate, întrucât a suferit o fractură de corp vertebral”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea