Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT RUTIER în lanț, pe DN1, la Câlnic: O tânără a ajuns la spital, după un carambol între 3 mașini. Un șofer a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
UPDATE| ACCIDENT RUTIER în lanț, pe DN1, la Câlnic: O tânără a ajuns la spital, după un carambol între 3 mașini. Un șofer a plecat de la locul accidentului

Un accident rutier a avut loc marți, 28 decembrie, în jurul orei 15.40, pe Drumul Național 1, pe raza localității Câlnic.

UPDATE: La data de 28 decembrie 2021, în jurul orei 15.40, pe DN 1, la km 352, un tânăr de 22 de ani, din Sebes, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Calnic.

În urma impactului cel de-al doilea autoturism a fost proiectat intr-un alt autovehicul, condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Șpring.

Imediat după producerea accidentului, conducatorul primului autoturism a părăsit locul faptei, fără încuviințarea polițiștilor, iar ulterior s-a prezentat la sediul poliției.

În urma accidentului, o tânăra de 18 ani, din comuna Calnic, a suferit leziuni corporale ușoare și a fost transportată la spital.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă si părăsirea locului accidentului.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre o coliziune între două autoturisme.

Din primele informații o victimă este rănită ușor.

Traficul este blocat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea