Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: Accident rutier grav cu patru răniți, la Miraslău

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Detașamentul ISU din Aiud a intervenit în această dimineață cu un echipaj de descarcerare la un accident produs pe DN1, în Comuna Miraslău.

Sunt implicate două autoturisme. patru persoane, pasagere în cele două autoturisme sunt rănite.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor este vorba despre o coliziune frontală între un Renault și un Ford. Patru persoane au fost transportate de urgență la spital. Circulația în zona accidentului se desfășoară alternativ, pe o singură bandă.

UPDATE 2: În urma cercetărilor efectuate la locul evenimentului rutier polițiștii au constatat că acesta s-a produs pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă periculoasă la stânga, în condițiile unui carosabil umed.

Astfel, G.G. de 56 de ani, din București, aflat la volanul unui Renault Clio, în timp ce se deplasa din direcția Cluj – Alba Iulia, a pierdut controlul asupra direcției autoturismului, a intrat pe contrasens și a lovit un Ford înmatriculat în Alba, condus de M.F.C. în vârstă de 46 de ani. În urma coliziunii a rezultat rănirea gravă a șoferului Fordului (fractură femur stg.) și a pasagerei de pe locul din față a celeilalte mașini – G.O., în vârstă de 55 de ani (fractură claficulă dr., fractură femur stg.), rănirea ușoară a șoferului vinovat de producerea accidentului și a celeilalte pasagere din Renault – M.C.G., în vârstă de 36 de ani.

Răniții au fost transportați cu ambulanțele la Spitalul Municipal Aiud pentru investigații și tratament medical de specialitate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea