Untold îl aduce la Cluj pe Armin van Buuren. Best Major Festival in Europe nu se dezminte

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Untold, festivalul de Cluj care a câștigat premiul de cel mai bun festival din Europa nu se dezminte! La cea de-a doua ediție, care se va desfășura în perioada 4-7 august, după Testo, Hardwell, Afrojack a fost anunțat şi cel de al patrulea headliner la Untold 2016 – Dj-ul Armin van Buuren.

Armin van Buren

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

„A fost atât de impresionat de publicul Untold încât, la ediția din 2015, Armin van Buuren, a stat pe scenă peste trei ore, trecând cu aproape două peste programul stabilit. Căldura cu care a fost primit de către fanii săi, l-a sensibilizat atât de tare pe artist încât la finalul show-ului a fost vizibil acaparat de emoții. Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista Dj Magazine

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul Untold încă de la prima ediție. A stabilit de la început o relație specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toții cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră și la ediția din acest an”, transmit organizatorii Untold printr-un comunicat de presă.

La aproape 4 luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumpărate de fanii Untold. Marți, 9 februarie 2016, începând cu ora 12.00, au fost puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la prețul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achiziționa și abonamnete VIP la prețul de 600 de lei +taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

Untold 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume. Legendarul Tiesto, AFROJACK, câștigător al unui premiu Grammy și HARDWELL, headliner la cele mai mari festivaluri din lume şi Armin van Buuren sunt capete de afiş, urmând ca line-up-ul să fie completat de încă un DJ internaţional de renume. (TB)

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei