Rămâi conectat

Sport

Universitatea Cluj – CSU Alba Iulia 46-86 *Repetiție pentru examenul major cu campioana CSM Târgoviște

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia-Olimpia Brasov30Așa cum se anticipa, CSU Alba Iulia n-a avut emoții prea mari în confruntarea externă cu Universitatea Cluj, elevele lui Miroslav Popov impunându-se în Sala „Horia Demian”, scor 86-46 (20-11, 20-9, 20-14, 26-12).

Partida a contat pentru etapa a 3-a a Ligii Naţionale, iar albaiuliencele au bifat un antrenament cu public pentru a pregătit primul test elocvent al startului de sezon, examenul cu campioana CS Municipal Târgovişte, programat sâmbătă, de la ora 18.00 în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”.

*5 victorii din 5 partide

Deși tot fără Elisabeth Pavel, indisponibilă, formaţia din Cetatea Marii Uniri și-a respectat statutul de  favorită, ajungând la a 5-a victorie din tot atâtea meciuri disputate în noul sezon (trei  în campionat şi două în cupă).

*Agunbiade și Kuster – iarăși „double-double”!

Fetele lui Popov continuă să puncteze la „double-double”, Wubi Agunbiade (14 puncte și 12 recuperări) și Jessica Kuster (14 puncte și 11 recuperări) reușind acest lucru și pe Someș. Astfel, deja în contul CSU s-au adunat 7 realizări de acest gen, Wumi Agunbiade şi Jesica Kuster – în trei rânduri, Valencia McFarland.

Cea mai eficientă jucătoare a partidei a fost L’Oreal Price, de la CSU Alba Iulia, care a marcat 19 puncte, la care a adăugat 5 recuperări, 4 pase decisive şi 3 intercepţii pentru un coeficient de eficienţă de 28 de unităţi. De remarcat, de asemenea, că jucătoarele Wumi Agunbiade şi Jessica Kuster şi-au trecut din nou în cont câte un double-double, înscriind fiecare câte 14 puncte şi recuperând mingea de 12, respectiv 11 ori.

A fost o victorie destul de lejeră, în urma unui joc în care am exersat unele lucruri, apărarea zonă, pressing, am reuşit să le interceptăm multe mingi, sunt mulţumit de prestaţia jucătoarelor mele, dar mai este loc de multe îmbunătăţiri în jocul nostru, iar pentru asta trebuie să continuăm munca serioasă. Ne lipseşte mult Elisabeth Pavel în continuare, cu rolul ei important sub coş, chiar şi în aceste meciuri mai uşoare, dar vom vedea ce se va întâmpla în meciurile cu echipele puternice, cum ne vom descurca fără ea, până când va reveni„, a apreciat Miroslav Popov.

Pentru vizitatoare au punctat: L’Oreal Price – 19, Wumi Agunbiade – 14, Jessica Kuster – 14, Alexandra Uiuiu – 10,  Milica Deura – 9, Larisa Toma – 8, Marta Fodor – 6, Dora Ardelean – 6.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea