Rămâi conectat

Curier Județean

Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia scoate la concurs 7 posturi didactice și de cercetare

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei care vor să predea în învăţământul superior pot alege unul dintre posturile scoase la concurs de Universitatea ”1 Decembrie 1918”. Pe lista publicată în Monitorul Oficial, care cuprinde peste 1.200 de posturi didactice şi de cercetare vacante din învăţământul superior de stat deblocate de Ministerul Educației se află și 7 locuri la catedrele unor facultăți din cadrul instituției de învățământ superior din Alba Iulia.

Astfel, la Facultatea de Ştiinţe Departamentul de Ştiinţe Exacte şi Inginereşti este anunțat un post de Asistent universitar pentru disciplinele Electronică de putere; Bazele electronicii I; Bazele electronicii II; Surse neconvenţionale de energie; Instrumentaţie electronica de măsură; Sisteme de reglaj automat; Electronică; Măsurări în electronică şi telecomunicaţii: Compatibilitate electromagnetică; Calitate şi fiabilitate; Microunde; Circuite integrate şi analogice seminar.

La Facultatea de Drept şi Ştiinţe Sociale, Departamentul de Ştiinţe Sociale este scos la concurs un post de Lector universitar pentru disciplinele: Psihologia muncii; Terapia ocupaţională la persoanele cu dizabilităţi; Psihologia creativităţii; Bazele teoretice şi practice ale evaluării în psihologie; Stagii de practică în cabinetele de specialitate; Evoluţia şi ariile ocupaţiilor în România.

La Facultatea de Teologie Ortodoxă, Departamentul de Teologic și Asistenţă Socială, este anunțat un post de Lector universitar pentru disciplinele: Spiritualitate creştini; Consiliere pastorală; Acţiune pastorală în post-modernitate; Studiul Noului Testament, Sfintele Evanghelii; Teorii şi metode în asistenţa socială; Elemente de teologie şi filozofie a Dreptului; Formare duhovnicească/Spiritualitate creştină ortodoxă; Vindecarea creaţiei. Terapia prin Tainele de restaurare/Teologia liturgică contemporană; Morala creştină.

De asemenea, un post de Profesor universitar pentru disciplinele: Morală creştină şi spiritualitate ortodoxă; Persoana umană şi responsabilitatea ei astăzi; Bioetica. Perspective ortodoxe contemporane; Spiritualitate, persoană şi comuniune (dezvoltare personală şi autocunoaştere).

La Facultatea de Istorie şi Filologie sunt scoase la concurs două posturi de cercetător științific (II și III) pentru Departamentul Istorie, Arheologie şi Muzeologie – Centrul de Excelenţă „Iulia Maniu”iar pentru Institutul de Arheologie Sistemică „Iuliu Paul”, un post de Cercetător ştiinţific III.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum”

Unirea Ziarul

Publicat

în

”Cadet pentru o zi” – elevi din Alba Iulia au experimentat viața de ”militar”, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, la Batalionul 136 Geniu „Apulum” s-a desfășurat ieri, 18 aprilie, proiectul „Cadet pentru o zi”. Astfel, elevi de clasele a VII-a și a IX-a din municipiul Alba-Iulia au răspuns pozitiv […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea