Rămâi conectat

Sport

Uniristul Darius Trifu face furori la FCSB, la numai 13 ani | Pas spre fotbalul mare pentru puştiul albaiulian

Dan HENEGAR

Publicat

în

Darius Trifu, puştiul-minune din Cetatea Marii Uniri, se pregăteşte în acest moment cu FCSB, după ce a avut evoluţii remarcabile în luna mai, la probele de verificare susţinute în „roşu-albastru”.

Legitimat la Unirea Alba Iulia şi pregătit de antrenorul Gică Bran, Darius a împlinit 13 ani în 28 iulie şi se anunţă un real talent, în luna mai marcând 4 goluri într-o partidă de verificare a juniorilor D la Berceni. Oficialii celei mai galonate echipe din fotbalul românesc sunt impresionaţi de calităţile lui Darius şi acesta este aproape să calce pe urmele altor „albanezi” ce au ajuns la Steaua (FCSB), precum Nicolae Stanciu şi recent Andrei Roşu.

Miercuri a început antrenamentele alături de antrenorii Ionuţ Luţu şi Iordan Roman, iar în weekend va participa la un turneu la categoria sa de vârstă, cu cele mai bune echipe din capitală, FCSB, Dinamo Bucureşti, FC Voluntari şi Juventus Bucureşti. De asemenea, uniristul precoce a participat la selecţia judeţeană pentru echipa naţională la anul 2004, impresionându-i pe antrenorii Alin Hancăş şi Adrian Bicheşi.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea