// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Uniriștii învinși la Hunedoara, scor 1-3, în Cupa României Under 19

Echipa Under 19 a Unirii Alba Iulia a fost eliminată din Cupa României rezervată acestei categorii de vârstă, după 1-3 (1-3), în deplasare cu CS Hunedoara, meci disputat pe terenul central al Stadionului “Michael Klein de lângă furnale.

“Alb-negrii”, pregătiți de Robert Sicoe au avut un start de meci de coșmar, în prima jumătate de oră primind trei goluri, ecartul fiind redus de Tat.

În distribuția grupării albaiuliene s-au regăsit fotbaliști ce cochetează cu formația din eșalonul terț, nume precum R. Ivan, Tat, Boboia, Petruse, Bârdea sau Zsigmond.

Pentru Unirea Alba Iulia au evoluat Petric – Zsigmond, Macarie, M. Codrea, Pojar, Boboia, R. Ivan, Tat, Petruse, Bârdea, M. Dăscălescu jr; au mai intrat Lăutaru, Al. Dan. A. Necreală, Contz, Chiorean (nu au jucat Ov. Lazăr și D. Dan)

Dan HENEGAR

3 Răspunsuri la Uniriștii învinși la Hunedoara, scor 1-3, în Cupa României Under 19

 1. Dn 18.10.2018 la 21:03

  Ce dracu caută Dascalescu jr, născut 2003 la Under 19.Bine este eligibil dar el și la Under 17 este mic(2002 constituie baza de plecare). Ca valoarea nu îl recomandă. Neluțu Popa nu este coruptibil la Under 17.Sicoe Robert probabil îi miroase nasul a fund de președinte…. de club. nu de tara. Și Ilie făcea acelaș lucru cu Himcischi jr și…… a ajuns la 24 de ani sa joace în liga V.Dezgustător.

 2. antidot 19.10.2018 la 7:58

  Cum ce caută,e fiu de președinte și asta e suficient să joace chiar dacă nu atinge mingea deloc în tot meciul,in curand ne va “încânta”cu jocul lui și la echipa mare.Doar asa se poate face performanță.

  • Dn 19.10.2018 la 14:15

   Acum sa îmi fie cu iertare, nu am nimic cu băiatul, dar parca prea este cusuta cu ață alba. Eu l-am văzut dar nu……. Poate nu ma pricep. Poate este talentat, promițător. Ii doresc succes. În teren nu se prea vede. Dar hai sa așteptam. Dar dacă joacă pentru ca este fiu de președinte atunci…