Rămâi conectat

Sport

Uniriştii dependenţi de comisiile federale

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Trei dintre jucătorii doriţi în Cetatea Marii Uniri, Ad. Câmpeanu, Al. Filip şi Boboc au fost declaraţi liberi de contract de către comisiile federale, însă clubul Farul Constanţa are termen timp de 5 zile să depună recurs. De asemenea, cazul altui jucător ce provine de la formaţia de pe litoral, fundaşul Nicolas Vajou va fi analizat în această săptămână, Pană sperând în inregimentarea apărătorului francez. Pe de altă parte însă, diriguitorii „alb-negrilor” trăiesc o situaţie similară cu mijlocaşul Ciprian Selagea, care şi-a depus memoriu pentru a deveni liber, situaţia sa provocând mari dureri de cap şefilor unirişti. FC Unirea intenţionează să-i blocheze demersul, pentru a-l vinde întrucât jucătorul e decis să plece, dar trebuie să se mişte repede pentru că miercuri, 23 februarie se va încheia perioada de transfeuri în Liga 1.
Dincolo de chestiunea lotului de jucători, gruparea albaiuliană are în acest interval de timp de rezolvat şi situaţia memoriilor câştigate de foştii coechipieri, ce implică o sumă de aproximativ 140.000 euro, tocmai pentru a izbuti să întregistreze transferurile nou-veniţilor din această iarnă.
Revenind la internaţionalii albaiulieni, din motive medicale, Nicuşor Stanciu, nu va putea onora convocarea la lotul naţional Under 18, antrenor Ovidiu Stângă, ce va susţine două partide de verificare cu Moldova. În acelaşi context, al meciurilor amicale Moldova – România, precizăm că atacantul Fabian Himcinschi a bifat ultimele 23 de minute ale jocului de marţi încheiat la egalitate, scor 3-3 (1-2). Întâlnirea s-a disputat la Vadul lui Vodă, în ţara vecină (returul programat astăzi), trupa lui Adrian Văsâi, reprezentativa Under 17 pregătind astfel Turul de elită din luna martie. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în finala Cupei României | Revelion lângă furnale, cu Bradu și Lupu printre protagoniști!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara a reușit un rezultat de senzație, calificându-se în finala Cupei României, după semifinala de pe „Michael Klein” cu FC Voluntari. S-a declanșat Revelionul lângă furnale, pe Stadionul „Michael Klein”, după succesul de povestit peste generații. Gazdele au deschis scorul prin Manolache (20), iar D. Florea (33) a egalat, rezultat cu care s-a intrat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea