Rămâi conectat

Actualitate

Unirea Juniors Alba Iulia – locul secund la etapa de zonă a Cupei „Hagi Danone” *Andrei Roşu – cel mai tehnic jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Juniors Alba Iulia a jucat finala etapei de zonă de la Sibiu a Cupei „Hagi Danone” (competiţie dedicată fotbaliştilor născuţi după 1 ianuarie 2001), meci pierdut cu 0-2 (0-1), cu echipa gazdă InterStar Sibiu. Pe lângă acest loc secund, formaţia albaiuliană pregătită de Alexandru Kalanyos se mai mândreşte cu o distincţie individuală, adjudecată de talentatul Andrei Roşu – desemnat cel mai tehnic jucător.

Tot duminică dimineaţă, Unirea Juniors a depăşit în semifinale, la loviturile de departajare pe Benţa Braşov, cu 9-8 (portarul Ovidiu Lazăr a apărat o lovitură). În timpul regulamentar scorul a fost 1-1 (0-1), gol marcat de Andrei Roşu. În grupă, echipa din Cetatea Marii Uniri a depăşit FC Odorheiul Secuiesc, scor 2-1 (1-0), goluri realizate de Răzvan Pitea şi Andrei Crăciun şi a pierdut 0-2 (0-0) cu Kinder Tg. Mureş.

Din punctul meu de vedere este cea mai importantă performanţă realizată de această generaţie. Anul trecut am fost pe locul trei la zonă, acum am ajuns în finală, depăşind echipe puternice din Mureş şi Braşov. Nu-i deloc puţin lucru, am fost supriza plăcută a turneului, iar Andrei Roşu a dovedit calitate fotbalistică„, a declarat antrenorul Alexandru Kalanyos, neobostitul căutător de talente fotbalistice.

Componenţa echipei, cvadruplă campioana judeţeană în anii 2010, 2011, 2012 şi 2013 este următoarea: Ovidiu Lazăr, Răzvan Muntean (portari); Raul Bârlog, Eric Şooş, Ovidiu Coman, Iuliu Lazăr, Robert Csergo, Răzvan Macarie (fundaşi), Răzvan Pitea, Andrei Roşu, Robert Scrobotă, Robert Clepan (mijlocaşi), Andrei Crăciun,  Andrei Bogdan, Vlad Domşa, Cosmin Năcreală (atacanţi)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea