Unirea Alba Iulia, o victorie și o înfrângere, cu același scor, 4-0, la etapa de zonă la juniori C

Unirea Alba Iulia, campioana județeană la Under 15, a participat în aceste zile la etapa de zonă de la Arad, puștii „alb-negri” conduși de Gică Bran înregistrând, în cadrul grupei, la Sînicolau Mic, o victorie și o înfrângere, ratând calificarea la etapa superioară. Mai întâi, uniriștii au învins, în primul meci, pe CSM Școlar Reșița, scor 4-0 (1-0), goluri marcate de Domșa – două, Haj și M. Dăscălescu jr, iar astăzi,  1 iunie, de Ziua Copilului, a pierdut cu același scor, 0-4 (0-2), ASU Poli Timișoara, campioana națională de anul trecut a respectivei categorii de vârstă.

Eu sunt mulțumit de modul cum s-au comportat băieții. Sun convins că dacă întâlneam ASU Poli Timișoara în meciul inaugural le făceam altfel față. A intervenit oboseala primului joc, plus că în prima repreză, bănățenii meritau cu cartonaș roșu, prntru lovire cu pumnul„, a spus Gică Bran.

Este a doua reprezentantă a clubului din Cetatea Marii Uniri care reprezintă Alba la etapele superioare ale competițiilor juvenile, după ce săptămâna trecută, tot în Arad, au jucat puștii Under 11, pregătiți de Ciprian Selagea, în acest sezon Unirea Alba Iulia câștigând 4 campionate județene.

INFORMARE COVID-19

Revenind la echipa lui Gică Bran, aceasta a dominat copios întrecerea din Alba, o singură remiză în cele 22 de întâlniri (4-4 în ultima rundă a sezonului, cu CSȘ Blaj). Firesc, superlativele sezonului au fost trecute în dreptul campioanei, 160-14 golaveraj general, unul zdrobitor, cea mai prolifică ofensivă și cel mai puternic compartiment defensiv. Golgheter este talentatul Vlad Domșa, ce a semnat peste 30 la sută din reușitele propriei echipe, marcând 59 de goluri. Din efectivul ce cuprinde 9 jucători din anul 2003 și 13 din anul 2004, mai face parte și fiul președintelui unirist Mihai Dăscălescu.

Lotul deplasat: Sorin Ghenescu, Dragoș Pop – portari, Eduard Szabo, Emanuel Codrea, Dennis Fățan, Darius Stănilă, Florin Popa, Marius David, Ionuț Măhăra, Mihai Alexandru Dăscălescu, Vlad Domșa, Paul Haj, Radu Dula, Rareș Iancu, George Mărginean, Cătălin Crișan, Florin Jurj, Alexandru Pascu, George Lupean, Robert Scrobotă, Rareș Cojocaru, Cătălin Dănilă – jucători de câmp.

Dan HENEGAR

1 comentariu

Titanium 1 iunie 2018 at 22:51

Felicitări echipei!Vlad Domsa e următorul star al naționalei!talent curat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...