Unirea Alba Iulia – FCSB, joi, 27 septembrie, ora 21.30, în nocturnă! Pe „Cetate” sau la Zlatna!

Paul Voicu - Primar 2020

Unirea Alba Iulia – FCSB, contând pentru „16”-imile Cupei României, meciul anului pentru fotbalul din județul Alba, se va disputa joi, 27 septembrie, ora 21.30, în nocturnă!

Variantele actuale sunt stadionul „Cetate” din Alba Iulia, dacă „alb-negrii” vor reuși să închirieze o nocturnă mobilă, sau pe Arena „Minaur” din Zlatna! „Nu vrem să plecăm din județul Alba, căutăm soluții pentru a juca în fața suporterilor ce așteaptă cu nerăbdare un asemenea meci, Joi vom ști exact unde se va disputa întâlnirea„, a precizat Mihai Dăscălescu, oficialul divizionarei terțe.

ELIT

În consecință, confruntarea din Seria a 4-a din deplasare, cu CSM Școlar Reșița se va disputa duminică, 30 septembrie, de la ora 17.00, până atunci trupa lui Adrian Bicheși având vineri, 21 septembrie, derby „de Alba”, cu Metalurgistul Cugir, la Alba Iulia

*Nocturna costă 41.000 de euro!

Costurile închirierei unei instalații mobile de nocturne se cifrează la 41.000 de euro, bani pe care albaiulienii speră să îi scoată pe „Cetate”, din vânzarea biletelor, care se vor cifra între 20 și 30 de lei. Astfel, pe „Cetate”, sunt 7000 de locuri pe scaune, dar se pot vinde bilete și la peluze, iar ]n cazul unei asistențe numeroase, s-ar amortiza investiția cu închirierea nocturnei mobile. Surse apropiate clubului unirist susțin că instalarea nocturnei mobile pe arena albaiuliană ar fi terminată până joia viitoare

Mihail David - 2020

*La Zlatna, 1100 de lucși!

Stadionul „Minaur” din Zlatna, singurul din Alba cu o instalație nocturnă, poate aduna maximum 3200 de spectatori, în plus fiind vorba și despre condițiile de organizare ale unui asemenea meci. Nocturna zlătneană are 1100 de lucși, fiind la limită din acest punct de vedere. În urmă cu 9 ani, echipa loicală FC Zlatna a ajuns în „16”-imi, unde a întâlnit Dinamo, a intenționat să joaca acasă, însă televiziunile nu au permis acest lucru, iar întâlnirea a avut loc în fieful „câinilor”, la lumina reflectoarelor, prim-divizionara câștigând lejer, cu 5-0! Atunci reflectoarele emanau 700 de lucsi, iar între timp s-au mai adăugat încă doi stâlpi, acum fiind șase în total. Actualmente, pe Ampoi, în nocturnă evoluează CS Zlatna, echipa din Liga a IV-a, cu acceptul adversarilor.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...