Rămâi conectat

Curier Județean

Unirea Alba Iulia a scăpat de depunctare, dar pierde jucători!!!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Intrarea în insolvenţă a Unirii Alba Iulia a avut deocamdată un mic efect pozitiv, clubul albaiulian scăpând temporar de depunctare. „Alb-negrii” au avut de suportat memoriile foştilor echipieri Pecarov, Pleniceanu, D. Militaru şi Contor, ce şi-au solicitat restanţele din sezonul precedent, cifrate la o sumă totală de aproximativ 8.000 de euro.

Alba a avut termen luni la Comisia de Disciplină şi era ameninţată cu două puncte penalizare pentru neplata datoriilor, celor 4 urmând să li se alăture şi Voicu Florea, ce şi-a depus memoriu mai târziu.

Am discutat cu administratorul judiciar al clubului şi le-am transmis celor 4 că au posibilitatea până în 26 noiembrie să se înscrie la masa credală pentru recuperarea datoriilor, însă nu şi-au depus actele, iar noi am înştiinţat comisia respectivă din cadrul federaţiei”, a concluzionat Mihai Dăscălescu, preşedintele executiv al Unirii Alba Iulia, care joi a aniversat împlinirea vârstei de 36 de ani.

*Cl. Oara şi S. Mureşan – liberi, Bucurică spre Chiajna

Pe de altă parte însă, cei doi jucători albaiulieni, Claudiu Oara (24 ani) şi Silviu Mureşan (21 ani) au fost declaraţi liberi marţi de CNSL şi în consecinţă vor pleca gratis de la Unirea Alba Iulia. Cl. Oara, cel mai bun echiper unirist în tur, cu 3 reuşite, îşi căută echipă, preferând o destinaţie pe prima scenă, iar atacantul S. Mureşan (n-a înscris în tur) a ajuns la un acord cu divizionara terţă Fortuna Brazi (locul secund în Seria a 6-a).

De asemenea, fundaşul stânga Bogdan Bucurică (devenit cel mai vechi echipier al Unirii, a vanit la începutul anului 2008) îşi va încheia contractul în această lună şi poate semna cu orice formaţie, fără pretenţii din partea clubului. Curtat şi de FC Braşov, apărătorul în vârstă de 26 de ani poate ajunge sub comanda lui Ilie Stan la Concordia Chiajna, unde va avea coechiper un alt albaiulian, fundaşul Florin Ilie.

Lista plecărilor cuprinde şi numele lui Pascal şi Bumbac (trimişi să se pregătească cu juniorii, după ce s-au revoluat şi au refuzat să joace cu Luceafărul Oradea), aceştia intenţionând să-şi rezilizeze înţelegerile cu chinuita echipă ardeleană, după ce în tur au încasat un singur salariu, având restante 5 luni.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-o comună din Alba: Tânăr din Dolj, REȚINUT de polițiști după ce a rănit un bărbat cu cuțitul Un tânăr alcoolizat din Dolj a fost REȚINUT de polițiștii din Alba după ce a rănit un bărbat din Șibot, cu cuțitul, în timpul unui scandal.  Citește și: Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea