Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

„Unire întru rugăciune” pentru victimele tragediei din Muntenegru

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mitropolitul Bisericii Greco-Catolice din România, Cardinalul Lucian Mureşan, a trimis o scrisoare pe 25 iunie tuturor episcopilor, preoţilor şi credincioşilor greco-catolici. Preafericirea Sa a chemat întreaga Biserică Greco-Catolică la “unirea întru rugăciune” pe data de 26 iunie pentru “cei trecuţi la Domnul” în urma accidentului rutier din Muntenegru.

“Întreaga Biserică Greco-Catolică exprimă sincere condoleanţe faţă de familiile victimelor şi participă la doliul întregii noastre naţiuni”, a spus Cardinalul Lucian în scrisoarea sa.

“Totodată, suntem uniţi în speranţa unei grabnice însănătoşiri a celor răniţi, rugându-L pe Părintele Luminilor să dăruiască curaj şi întărire sufletească familiilor victimelor acestui tragic accident”, a continuat Preafericirea Sa.

Pe data 23 iunie 2013, 18 cetăţeni români au decedat şi 29 au fost răniţi în urma unui tragic accident rutier petrecut în Muntenegru când un autocar plin cu turişti români a căzut într-o prăpastie. Preafericirea Sa şi-a încheiat scrisoarea cu un cuvânt de încurajare şi “binecuvântarea Arhierească, tuturor celor care suferă în urma acestei tragedii”.

Textul integral al scrisorii Preafericirii Sale poate fi citit aici .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea