Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

„Unire întru rugăciune” pentru victimele tragediei din Muntenegru

Alexandra Mates

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mitropolitul Bisericii Greco-Catolice din România, Cardinalul Lucian Mureşan, a trimis o scrisoare pe 25 iunie tuturor episcopilor, preoţilor şi credincioşilor greco-catolici. Preafericirea Sa a chemat întreaga Biserică Greco-Catolică la “unirea întru rugăciune” pe data de 26 iunie pentru “cei trecuţi la Domnul” în urma accidentului rutier din Muntenegru.

“Întreaga Biserică Greco-Catolică exprimă sincere condoleanţe faţă de familiile victimelor şi participă la doliul întregii noastre naţiuni”, a spus Cardinalul Lucian în scrisoarea sa.

“Totodată, suntem uniţi în speranţa unei grabnice însănătoşiri a celor răniţi, rugându-L pe Părintele Luminilor să dăruiască curaj şi întărire sufletească familiilor victimelor acestui tragic accident”, a continuat Preafericirea Sa.

Pe data 23 iunie 2013, 18 cetăţeni români au decedat şi 29 au fost răniţi în urma unui tragic accident rutier petrecut în Muntenegru când un autocar plin cu turişti români a căzut într-o prăpastie. Preafericirea Sa şi-a încheiat scrisoarea cu un cuvânt de încurajare şi “binecuvântarea Arhierească, tuturor celor care suferă în urma acestei tragedii”.

Textul integral al scrisorii Preafericirii Sale poate fi citit aici .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 2 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Vremea se încălzește, dar vor cădea ploi în toată țara. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA până în 2 iunie 2024, în Transilvania și la munte: Vremea se încălzește, dar vor cădea ploi în toată țara. Prognoza meteo de la ANM, pentru următoarele 2 săptămâni Meteorologii ANM au emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, în intervalul 20 mai – 2 iunie 2024. În perioada următoare, vremea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea