„Unire întru rugăciune” pentru victimele tragediei din Muntenegru

Mitropolitul Bisericii Greco-Catolice din România, Cardinalul Lucian Mureşan, a trimis o scrisoare pe 25 iunie tuturor episcopilor, preoţilor şi credincioşilor greco-catolici. Preafericirea Sa a chemat întreaga Biserică Greco-Catolică la “unirea întru rugăciune” pe data de 26 iunie pentru “cei trecuţi la Domnul” în urma accidentului rutier din Muntenegru.

“Întreaga Biserică Greco-Catolică exprimă sincere condoleanţe faţă de familiile victimelor şi participă la doliul întregii noastre naţiuni”, a spus Cardinalul Lucian în scrisoarea sa.

ELIT

“Totodată, suntem uniţi în speranţa unei grabnice însănătoşiri a celor răniţi, rugându-L pe Părintele Luminilor să dăruiască curaj şi întărire sufletească familiilor victimelor acestui tragic accident”, a continuat Preafericirea Sa.

Pe data 23 iunie 2013, 18 cetăţeni români au decedat şi 29 au fost răniţi în urma unui tragic accident rutier petrecut în Muntenegru când un autocar plin cu turişti români a căzut într-o prăpastie. Preafericirea Sa şi-a încheiat scrisoarea cu un cuvânt de încurajare şi “binecuvântarea Arhierească, tuturor celor care suferă în urma acestei tragedii”.

Textul integral al scrisorii Preafericirii Sale poate fi citit aici .

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...