Rămâi conectat

Actualitate

Unic Piatra Neamţ – Volei Alba Blaj 1-3, în partida de consolare pentru locurile 7-8

Dan HENEGAR

Publicat

în

După ce a ratat participarea în Cupele Europene, Volei Alba Blaj este obligată să bifeze partidele de consolare cu Unic Piatra Neamţ, pentru clasarea pe locurile 7-8 la finele sezonului. Formaţia din „Mica Romă” s-a impus cu 3-1 (25-16, 25-27, 25-22, 25-22). „Mergem înainte, încercăm să depăşim dezamăgirea cu Lugojul. Atunci a fost un meci, acum a fost o altă încărcătură. Este prima victorie afară din ultima vreme, fetele au muncit, merită aprecieri. Dacă terminăm pe locul 7 şi o altă formaţie refuză, noi putem ajunge în Cupa Balcanică. Nu discutăm acum de lot, să se termine campionatul„, a declarat Branko Gajic.

CSM Blaj a mizat pe Alice Kapelovies, Vali Rusu, Adriana Dudnic, Irina Alexandru, Bojana Stojkovic, Marija Sandic, Laura Mastahac (libero), mai intrând  Josefina Fernandez, Andreea Niţulescu, Alexandra Ciontoş, Melinda Dobeş. „Felicit echipa pentru victorie, contează şi acest succes. Sper să avem o sală plină la Blaj, sâmbătă, pentru a ne lua un rămas bun de la un sezon ce a avut de toate, şi bune şi rele, un campionat în care am visat la Europa ca şi nou-promovată”, a spus Sergiu Ştefănescu, preşedintele executiv al Volei Alba Blaj.

*În sfârşit victorie afară

În 2013, din 11 partide externe, Volei Alba Blaj a câştigat numai 3 partide, la Craiova, Cluj în 9 februarie şi respectiv acesta de la Piatra Neamţ. Până la acest succes, blăjencele înregistraseră 6 eşecuri consecutive în meciurile din deplasare, în campionat şi în play-off şi veneau după două înfrângeri succesive cu CSM Lugoj.

Următorul meci este prevăzut sâmbăta viitoare, în Sala „Timotei Cipariu”, iar al treilea, în Moldova, în 17 aprilie. Echipa din „Mica Romă” are intenţii de a-şi întări considerabil efectivul în intesezon, anunţându-se o amplă campanie de achiziţii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea