Ziarul Unirea

Undă verde pentru construcţia Penny Market la Aiud

Consiliul Local Aiud a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru magazinul Penny şi studiul de circulaţie din zona intersecţiei străzilor Morii şi Transilvaniei din municipiu, proiecte care s-au aflat pentru a 5-a oară pe ordinea de zi a şedinţei aleşilor locali aiudeni, ne-a informat Ada Rus, purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud. CL Aiud a căzut de acord cu investitorul în privinţa reglementării circulaţiei printr-o intersecţie semnalizată care presupune crearea a 3 benzi de circulaţie pe str. Morii înspre intersecţia cu str. Transilvaniei, fiecare având o lăţime de 4 m. Accesul înspre viitorul magazin se va face dinspre str. Morii şi Transilvaniei, atât de către centrul oraşului cât şi dinspre Cluj-Napoca. Ieşirea din Penny Market către cele 3 direcţii de acces este şi ea reglementată prin proiectul intersecţiei semnalizate care prevede benzi de stocaj.
„Pentru moment, am închis acest subiect, iar concluziile la care am ajuns mulţumesc ambele părţi. Ne-am dorit să sprijinim construirea Penny Market-ului, să ajutăm investitorul din toate punctele de vedere, legal vorbind, dar am ţinut mult ca modificarea circulaţiei dintr-una dintre cele mai importante intersecţii din Aiud, pe unde se desfăşoară şi traficul greu, să nu creeze nicio problemă. Dacă vor exista totuşi probleme, acestea vor fi rezolvate tot prin CL Aiud, dar important este că lucrările pot înainta, pentru că administraţia locală şi-a făcut treaba”, a precizat primarul Horaţiu Josan.
Robert GHERGU

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

10 Comentarii

Horea 12 septembrie 2011 at 20:00

Ce va gazdui oare, in interior, acest ” Penny Market”?
Sper ca nu tot produse alimentare. Exista deja doua malluri cu asa ceva.

Maria 13 septembrie 2011 at 13:38

@Horea
Te hranesti cumva cu altceva si noi nu stim?

observator 13 septembrie 2011 at 13:59

mai horea, tu eşti pe nicăieri, dar bagi comentarii, tată!

Horea 13 septembrie 2011 at 14:13

Pentru micul „observator”
Eu nu „bag” comentarii. Doar imi expun pareri sau nedumeriri. Acesta este rostul unui forum.
Activitatea de „băgare” se foloseste, de obicei, in alte ocazii? Nu prea obisnuiesc s-o folosesc.
Ai inteles sau vrei explicatii?

Observator (mare) 13 septembrie 2011 at 17:38

Lasa-l sa-i treaca betia.
Poate atunci o sa inteleaga si el cate ceva atat din comentariile unora, cat si din „bogata” s-a expunere.

vigilante 12 septembrie 2011 at 20:10

Normal ca tot produse alimentare. Spre deosebire de alte marketuri preturile sunt mai mici deci va fi concurenta, asta conteaza.

Tetea 14 septembrie 2011 at 0:27

Eu astept cu nerabdare momentul in care domnul primar va anunta cu aceeasi mandrie aducerea unor investitori seriosi (nu vreau sa zic ca cei de la Penny nu ar fi seriosi) cu mare putere financiara care vor crea multe locuri de munca in Aiud si vor investii cel putin 10 milioane de euro,cum s-a intamplat in mai toate orasele judetului(ex Sebes,Blaj,Teius) si aiudenii nu vor mai fi indrumati de pe site-ul primariei sa migreze la munca in Alba-Iulia,Cluj-Napoca.De moment ne mandrim cu Penny,trotuare asfaltate ,cladiri care se potrivesc cu arhitectura zonei ca nuca in perete (vezi zona podului din apropierea stadionului Metalul)si sosele pavate(vezi zona autogarii,str Voluntarilor).In rest sa auzim numai de bine!

Marius 14 septembrie 2011 at 12:34

Ce nu-i in regula in zona Autogarii? Nu-ti place spatiul verde? sau parcarile? sai ce?

Tetea 14 septembrie 2011 at 13:55

…imi cer scuze am gresit ,vroiam sa zic zona garii unde opresc in general autobuzele care transporta oamenii spre satele din jurul Aiudului….fosta autogara Aiud este intradevar frumos amenajata!

Marius 14 septembrie 2011 at 18:08

Da, acolo, la gara (si in gara) e dezastru!

Comentariile sunt oprite