Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr din Teiuș, amețit bine de aburii alcoolului, a intrat cu mașina în gardul unei case din Stremț

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică dis-de-dimineață, poliţiştii Postului de Poliţie Stremţ au fost solicitaţi să intervină pentru soluţionarea unui accident rutier fără victime, produs pe raza comunei.

Potrivit IPJ Alba, “din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că C.G.I., de 24 de ani, din Teiuş, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în gardul unui imobil din comuna Stremţ.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Aiud unde i-au fost recoltate doua probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de acesta au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea