// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un tânăr din Alba Iulia prins în timp ce fura dintr-un magazin, a fost dat pe mâna polițiștilor

La data de 5 februarie a.c., poliţiştii din Alba Iulia l-au identificat pe un tânăr de 25 de ani, din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea unui furt dintr-o societate comercială.

Se pare că, în în aceeași zi, in jurul orei 17.00,  în timp ce se afla în incinta magazinului, tânărul ar fi sustras bunuri în valoare de 41,62 lei, fiind surprins de către personalul societăţii.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, prejudiciul fiind recuperat in totalitate si predat firmei.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

3 Răspunsuri la Un tânăr din Alba Iulia prins în timp ce fura dintr-un magazin, a fost dat pe mâna polițiștilor

 1. Orban Petru 06.02.2018 la 20:56

  Dupa marimea coletului se prea poate ca tinarul sa nu fi avut bani pentru vre-un copil din moment ce a luat “Milka”. Eu ii lasam toate alimentele si ii suplimentam cu ceva.Ne grabim sa punem eticheta de hot pe un amarit si trec decenii fara sa-i inculpam pe marii tilhari ai natiunii. Si amariti avem multi. Si pe vremea lui Ceau furtul era consemnat, ca infractiune, cind depasea 500 lei !

 2. Ion 07.02.2018 la 8:42

  Cine fură 41 de lei este anchetat de poliție, cine fură 41 de milioane de lei este apărat de jandarmi! Concluzia :Fura-ti români cu milioanele!

 3. CIUFU 08.02.2018 la 15:29

  AI DA HOTULUI CA SA AIBA CURAJ SA MAI FURE.
  DACA TU ERAI VINZATOR SI TREBUIA SA PUI BANII TOT ASA FACEAI?
  IN PRINCIPIU PINA LA URMA HOTUL TOT HOT RAMINE.