Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, judecat pentru că a tâlhărit în stradă, o femeie în vârstă de 83 de ani. Ce pedeapsă a primit

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Printr-o decizie din 28 martie 2019, Judecătoria Alba Iulia a stabilit  pedeapsa pentru un tânăr din Alba Iulia judecat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta va fi internat într-un centru educativ pe o perioadă de 2 ani.

L. Darius este judecat după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 83 de ani în 8 iunie 2018. La data respectivă, Poliţia Municipiul Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că unei femei din Alba Iulia i-a fost sustrasă, prin violenţa, poşeta, în timp ce se afla în parcarea unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri. Imediat, în zonă, s-au deplasat poliţişti de investigaţii criminale şi de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, iar în urma cercetărilor efectuate, aceştia au reuşit să identifice persoana bănuită de comiterea tâlhăriei, un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia.

Acesta a urmărit-o pe vârstnică până când a ajuns într-o zonă izolată şi a deposedat-o, prin violenţă, de poşeta în care avea acte şi o sumă de bani. Întregul prejudiciu a fost recuperat şi restituit păgubitei. Poliţiştii l-au reţinut pe tânăr, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Procurorii l-au prezentat instanţei de judecată, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, emiţând, pe numele lui un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile. Ulterior, a fost plasat în arest la domiciliu. ”Atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 124 alin. 3 C.pen. cu privire la prelungirea duratei măsurii educative a internării într-un centru educativ sau înlocuirea cu măsura internării într-un centru de detenţie, dacă în perioada internării săvârşeşte o nouă infracţiune sau este judecat pentru o infracţiune concurentă săvârşită anterior”, se precizează în hotărârea ce poate fi contestată la Curtea de Apel.

Sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TRAGEDIE în Alba: Cadavrul unui bărbat descoperit în zona Cunța-Cut, lângă calea ferată

Bogdan Ilea

Publicat

în

TRAGEDIE în Alba: Cadavrul unui bărbat descoperit în zona Cunța-Cut, lângă calea ferată Un bărbat a fost găsit decedat lângă linia de cale ferată în zona dintre Cunța și Cut, în cursul zilei de astăzi, 20 mai. Polițiștii de la Direcția de Poliție Transporturi fac cercetări pentru a stabili evenimentele întâmplate. „Este un cadavru care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea