Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un șofer ”MORT DE BEAT” a provocat un accident în Alba Iulia: A fost REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un șofer ”MORT DE BEAT” a provocat un accident în Alba Iulia: A fost REȚINUT de polițiști

Vineri, 22 decembrie 2023, în jurul orei 23,30, polițiștii rutieri din Alba Iulia au intervenit, pe B-dul Horea din Alba Iulia, unde a fost sesizată producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale.

Citește și: Un bărbat din Alba cu permisul anulat și-a făcut curaj să conducă cu 300 de ml de țuică: Cum s-a terminat aventura nechibzuitului

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din primele cercetări, a rezultat că un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de autoturismul aflat în fața sa, condus de o tânără de 22 de ani, din comuna Bistra, intrând în coliziune cu acesta.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, iar pentru bărbatul care provocat accidentul, a rezultat valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, pentru recoltarea mostrelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 23 decembrie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea