Un senator PNL acuză Guvernul că pregătește o ”epurare politică” a bugetarilor: ”în afară de amante, rude și șoferii o sa rămână numai cei care îi sunt fideli lui Dragnea si PSD

Un senator PNL acuză Guvernul că pregătește o ”epurare politică” a bugetarilor: ”în afară de amante, rude și șoferii o sa rămână numai cei care îi sunt fideli lui Dragnea si PSD.

Senatorul PNL Florin Cîțu a acuzat sâmbătă PSD că pregătește o ”epurare politică” a bugetarilor, în această categorie urmând să rămână ”în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui Liviu Dragnea și PSD-ului”, conform Mediafax.

”Dacă ești bugetar, află câți mai rămâneți la locul de muncă! Liviu Dragnea își pregătește armata de funcționari PSD-iși. Când îi plătesti, îi controlezi. Urmează două rânduri de alegeri în 2019. În ministere se pregătesc epurările anunțate de Teodorovici încă din noiembrie 2018. Liviul Dragnea și omul Kremlinului ne spun că nu pot implementa programul de guvenare pentru că funcționarii , care nu fac politică (!!!), din ministere și agenții se opun. – vezi filmul postat ieri. Dragnea a luat hotărârea să păstreze, în afară de amante, rude și șoferii, numai pe cei care sunt loiali lui și PSD-ului. …rămân doar PSD-iștii”, a scris Cîțu pe Facebook.

El a mai spus că este ”exact ca pe vremea lui Ceaușescu”.

”Să înțelegeți mai bine, exact ca pe vremea lui Ceaușescu, în toate instituțiile deja există câte un șef politic din PSD. Astăzi vă prezint în premieră tabelul cu numărul maxim de angajați din ministerele care astfel devin 100% PSD-iste. Acesta este numărul maxim de posturi suportate integral de la bugetul de stat, așa cum au fost trimise de ordonatorii principali către Ministerul Finanțelor Publice”, a mai scris liberalul.

El a prezentat și un citat din declarațiile ministrului Eugen Teodorovici:

“Noi am trimis deja către toate ministerele, toate agenţiile, colegii mei au primit şi au şi răspuns la solicitarea Ministerului de Finanţe vizavi de o situaţie clară pe tot ce înseamnă cheltuieli în zona respectivă, tot, inclusiv ce au dânşii în subordonare, coordonare sau sub autoritate, pentru a face o analiză la Finanţe. Până la final de iunie se face, pentru ca la prima rectificare să ţinem cont de aceste rezultate” – Eugen Teodorovici, 18.04.2019

”Pentru a vedea situația pe fiecare minister în parte la sfârșitul lui februarie 2019, site MFP “Număr salariați bugetari”. Înțeleg că este nevoie de recomandarea unei organizații PSD pentru a rămane în funcție. Marea epurare începe în două săptămâni, când se vor finaliza listele urmând ca în treizeci de zile să fie disponibilizați toți cei care “se opun” implementarii programului de guvernare. Atenție: această restructurare se face fără plăți compensatorii! Tăriceanu iar o să iasă și o să spună că el nu a fost consultat. Să vedem cine îl mai crede! #RomaniaFaraPSDsiALDE #RomaniiTrebuieSaStie”, a conchis senatorul PNL.

Facebook Twitter Google+ YouTube 

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...