Un preot a găsit 5.000 de euro în toaleta pentru VIP-uri de pe Câmpia Libertății din Blaj, în timpul vizitei Papei Francisc și i-a predat poliției. Banii nu au fost încă revendicați

Un preot prezent, între invitații speciali, la ceremonia susținută de Papa Francisc pe Câmpia Libertății din Blaj, care a avut loc duminică, 2 iunie, a avut parte de o mare surpriză când a intrat în toaleta pentru VIP-uri.

Potrivit unei surse, acesta a găsit, căzut pe podea, un plic ce conținea o sumă importantă de bani, mai exact 5.000 de euro. Imediat, preotul a predat plicul polițiștilor care asigurau ordinea, iar aceștia au început cercetările pentru a afla cine a pierdut banii.

IPJ Alba confirmă că o persoană din rândul pelerinilor prezenți la ceremonie a găsit și a predat polițiștilor respectivul plic cu bani. Suma nu a fost încă revendicată  Potrivit procedurilor legale, dacă într-o anumită perioadă nu apare nicio persoană care să poată dovedi că este posesorul unui bun pierdut, acesta intră în posesia statului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

aaa 6 iunie 2019 at 8:24

Era chiria lasata acolo pentru casa lui Iohannis da ce sa vezi… GHINIION… nu l-a trecut treaba mica si a uitat de ea in „toaleta VIP”.

@aaa 6 iunie 2019 at 11:31

Mereu se gaseste cate un ‘istet’ care transforma un gest de normalitate intr-un comentariu idiot.

Mara 6 iunie 2019 at 23:32

Respect celui care a facut acest gest minunat, dar normal pana la urma!

Marginean Alba 7 iunie 2019 at 8:20

Preot catolic presupun .

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...