Rămâi conectat

Actualitate

Un polițist de doar 34 de ani a murit din cauza COVID-19. IPJ Brașov: ,,Moartea sa a lăsat în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un polițist de doar 34 de ani din Braşov a murit după ce a fost diagnosticat cu COVID-19, iar reprezentanţii IPJ Braşov au confirmat decesul tânărului poliţist.

Ionuţ Hanganu, şeful Biroului Investigaţii Criminale de la Poliţia Transporturi Braşov a murit de COVID-19 la 34 de ani.

Poliţistul era internat la Spitalul Judeţean din Braşov şi a murit joi dimineaţa în jurul orei 4.00. Poliţistul a ajuns la spital în urma complicaţiilor apărute după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. IPJ Braşov a transmis un comunicat de presă în care anunţă moartea poliţistului de 34 de ani.

„Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov deplânge stingerea fulgerătoare din viaţă, la data de 05 noiembrie 2020, a colegului nostru, subcomisar de poliţie Ionuţ HANGANU, în vârstă de 34 ani, din cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov”, a anunţat IPJ Braşov.

Potrivit Poliţiei Braşov, subcomisarul Handanu, mort de COVID-19, la 34 de ani, a absolvit Liceul Militar “Neagoe Basarab” Buzău în anul 2005, iar în anul 2010 a absolvit Academia de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, fiind repartizat să îşi desfăşoare activitatea în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, în domeniul investigaţiilor criminale. „În urma promovării unui concurs, în luna martie a anului 2020, subcomisarul de poliţie Ionuţ HANGANU a fost numit şef birou Investigaţii Criminale în cadrul Secţiei Regionale Poliţie Transporturi Braşov.

De-a lungul carierei, în urma evaluărilor, colegul nostru a primit numai calificatul foarte bine. Pe această cale, aducem un ultim omagiu celui care a fost un bun coleg, trecerea sa în nefiinţă reprezentând o mare pierdere pentru Inspectoratul de Poliţie Judeţean Braşov şi Secţia Regională Poliţie Transporturi Braşov, lăsând în sufletele noastre un imens regret şi o adâncă tristeţe”, mai arată IPJ Braşov.

În luna august, un poliţist de frontieră de 43 de ani de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, din judeţul Timiş, a decedat, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. În septembrie, un poliţist de 48 de ani lucra la Punctul de Trecere a Frontierei Moldova Veche a murit, tot de COVID-19.

Sursa: adevărul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea