Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un nou portal românesc dedicat studenţilor – librărie online pentru materiale universitare din toate domeniile

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Graduo este un portal românesc dedicat studenţilor, care clasifică informaţia la nivel de universitate, specializare, an, materie, profesor de curs, autor, etc, fiind un instrument util celor care au nevoie de informaţii. Site-ul este dedicat în primul rând studenților români, care pot asfel încărca și descărca folosind platforma librăriei online materialele de studiu care îi interesează.

Librăria online are deja peste 15.000 de utilizatori şi conţine lucrări provenind din 110 universităţi din România, 610 facultăţi, peste 2.500 de specializări şi peste 50.000 materii sunt documentate, anunţă reprezentanţii site-ului într-un comunicat.

Graduo permite accesul permanent la proiecte variate: cărţi, cursuri universitare scanate sau tehnoredactate, proiecte, seminarii, laboratoare, documentaţii, materiale utile şi teme disponibile gratuit sau în schimbul unor puncte valorice, fie cumpărate, fie acumulate prin contribuţie proprie facilitează eforturile studenţilor şi nu numai.

Mai mult decât atât, platforma oferă posibilitatea celor care îşi uploadeaza proiectele de a valorifica materialele relevante care, odată încărcate, pot fi valorificate la fiecare download prin acumularea de puncte sau credit.

Calitatea documentelor este verificată de moderatori, iar previzualizarea materialelor conferă siguranţă utilizatorului că va beneficia de un material util. www.graduo.ro este o platformă interactivă care asigura un sistem de ratinguri si comentarii si, pe termen lung, îşi propune să devină cea mai la îndemână şi de încredere sursă de informare pentru studenţii care îşi doresc să-şi eficientizeze procesul de învăţare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea