Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Un nou meci în competiția supremă pentru Volei Alba Blaj: Prima partidă din grupele Ligii Campionilor în noua sală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou meci în competiția supremă pentru Volei Alba Blaj: Prima partidă din grupele Ligii Campionilor în noua sală

Volei Alba Blaj este înaintea celui de-al doilea meci din grupele Ligii Campionilor la volei feminin, ediția 2023-2024. Partida cu campioana Franței, Volero Le Cannet, este programată miercuri, de la ora 18.00, în sala polivalentă „Alba Blaj” Arena, fiind prima din grupele Ligii Campionilor în noua sală. Volei Alba Blaj a debutat cu o victorie în grupa E a Ligii Campionilor.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Campioana în exercițiu a României s-a impus cu 3-1 în deplasare în fața grupării poloneze LKS Lodz.

După ce a trecut anterior de două tururi preliminare, Volei Alba Blaj a reuşit să câştige în Polonia după aproape două ore de joc. Setul al treilea a fost unul esenţial, echipa din „Mica Romă” salvând patru mingi de set înainte de a se impune cu 31-29. De la echipa din Blaj s-au remarcat Bogumila Biarda (18 puncte), Katarina Jovic (15 puncte) şi Nneka Onyejekwe (10 puncte).

În celălalt meci din prima etapă a grupei E, formația franceză Volero Le Cannet a trecut de SC Prometey Dnipro cu 3-0 (25-20, 25-22, 25-20). Biletele pentru duelul de astăzi de la Blaj sunt disponibile pe site-ul biletesmart.ro/blaj, dar și la casa de bilete „Alba Blaj” Arena, inclusiv miercuri între orele 15.00 și 18.45.

Este a șaptea întâlnire dintre Volei Alba Blaj și Volero Le Cannet: de patru ori a câștigat Volei Alba Blaj, iar de două ori s-a impus Volero Le Cannet, ambele victorii ale campioanei Franței fiind obținute în ediția trecută a grupelor Ligii Campionilor.

Campioana Franței vine la Blaj cu un important contingent de tinere voleibaliste provenind din Rusia, între care se află și noua senzație Anastasia Lyashko (18 ani). La Volero Le Cannet joacă, din acest an, Victoriia Russu, cea mai bună marcatoare a campioanei României în ultimele două sezoane. Fostul universal al Blajului a înlocuit-o, în echipa pregătită de Danilo Pejović, pe vedeta campioanei Franței din sezonul trecut, Vita Akimova, care s-a transferat la o forță a voleiului italian, Igor Gorgonzola Novara.

„Ne așteaptă un meci greu, la fel cum sunt, de altfel, toate jocurile pe care le avem în această perioadă aglomerată. Cunoaștem adversarul, este unul puternic, care la fel ca noi a câștigat în prima etapă a grupei, însă abordăm meciul cu încredere, mai ales că jocul echipei este în creștere și eu sunt foarte mulțumit de acest aspect”, a declarat antrenorul Stevan Ljubičic.

Prețul biletelor este de 15 lei (în sectoarele A, B și C) și de 100 de lei (în sectorul oficial). Deținătorii de abonamente vor avea acces în baza abonamentelor achiziționate pentru sezonul 2023-2024.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea