Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un nou magazin Kaufland va fi construit în județul Alba: Unde va fi situat și când va fi gata construcția

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un nou magazin Kaufland va fi construit în județul Alba, la Aiud. Construcția spațiului comercial de tip hipermarket va fi amplasată pe strada Transilvaniei, nr. 156A, din municipiu. A fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba.

Citește și: FOTO VIDEO | A fost inaugurat noul magazin Kaufland din Alba Iulia. Clienții au ”luat cu asalt” magazinul și au primit produse din partea angajaților

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Conceptul de funcționare al complexului comercial proiectat grupează mai multe zone principale cum ar fi: sala de vânzare, aleea tip mall cu spații de închiriat, dependințele destinate clienților, depozitul și aprovizionarea marfă, încăperile tehnice şi cele administrative, precum și parcări, accese carosabile și pietonale, accese de aprovizionare.

Citește și: FOTO | Zeci de albaiulieni „dau năvală”, în continuare” în noul magazin Kaufland din Alba Iulia. Clientele au primit trandafiri din partea personalului

Construirea noului Kaufland are ca scop dezvoltarea zonei din punct de vedere economic și totodată de a deservi zona rezidențială din imediata apropiere.

Proiectul are o valoare de investiție de aproximativ 10.789.475,46 RON, iar perioada de implementare a proiectului este de doi ani: 2023 – 2024.

Citește și: FOTO VIDEO | Cum arată noul magazin Kaufland din Alba Iulia. Marea deschidere, așteptată de albaiulieni, cu brațele deschise

Beneficiarul solicită, prin tema de proiectare, edificarea unui spațiu comercial de tip hipermarket, cu regimul de înălțime parter + 1 etaj parțial, pentru comercializarea produselor alimentare și nealimentare, amplasarea unui container tip bufet imbiss, a unui spațiu de servire (container bufet imbiss, terasă acoperită), amplasarea unui post trafo, a padocurilor pentru cărucioare, a bazinului rezervă incendiu, amenajări exterioare în incintă (platformă parcare, spații verzi, drumuri, trotuare), realizarea împrejmuirii, a acceselor rutiere și pietonale, amplasarea de stații de încărcare pentru vechicule electrice, amplasarea de panouri publicitare pe fațade și a unui totem.

Centrul comercial de tip hipermarket va avea suprafața construită de 4.970,46 mp, suprafața desfășurată de 5.244,23 mp și regimul de înălțime parter + 1 etaj parțial.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea