Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un mort şi şase răniţi în accidente rutiere

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Şase persoane au fost rănite şi una şi-a pierdut viaţa în urma accidentelor rutiere produse în acest week-end în judeţul Alba.
lVineri după-amiaza, la ora 17.20, D.I., de 35 de ani, din comuna Roşia de Secaş, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 107, în afara localităţii Şona, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat in coliziune cu o autoutilitară condusă de O.I., de 52 de ani, din comuna Dăneşti – Harghita. În urma accidentului D.I. a fost rănit grav, fiind transportat la spitalul din Blaj pentru acordarea de îngrijiri medicale.
lSâmbătă, 27 august, de la ora 18.30, traficul a fost blocat aproape o oră pe DN 74 în apropiere de Ampoiţa din cauza unui accident rutier. Şoferul unui Opel Astra a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un VW Golf. Şoferul Opelului şi o pasageră din aceeaşi maşină au fost răniţi, fiind transportaţi la spital pentru investigaţii medicale.
lÎn aceeaşi seară, la ora 20.45, pe DN 1 la intersecţia cu drumul judeţean spre Câlnic, trei persoane au fost rănite după ce maşina în care se aflau, cu numere de Călăraşi, s-a răsturnat în afara carosabilului, din cauza vitezei.
lDupă o oră, la 21.45, pe drumul Câlnicului, DJ 106 F, un biciclist de 70 de ani, localnic, a fost lovit mortal de o maşină. Şoferul maşini implicate în accident – un Opel înmatriculat în Sibiu – care circula în acelaşi sens cu victima, le-a spus poliţiştilor că nu a văzut biciclistul deoarece a fost orbit de farurile altui autoturism care venea din sens opus.
Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase medici noi la Spitalul Municipal Blaj: Unitatea medicală are 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată Șase medici noi își vor începe activitatea în curând la Spitalul Municipal Blaj. Unitatea medicală are astfel 74 de medici sub contract, cel mai mare număr pe care l-a avut vreodată. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea