Un medic specializat în ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara va profesa la Alba Iulia

Medicul Botnari Alexei, specializat în ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, va profesa la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, fiind admis la concursul organizat în luna mai.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare cu paturi, cu completările și modificările ulterioare, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, a scos la concurs un post vacant de medic specialist confirmat în specialitatea ortopedie și traumatologie, cu normă întreagă.

INFORMARE COVID-19

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul spitalului, concursul a fost câștigat de Botnari Alexei, care a obținut 87,33 de puncte la proba scrisă, 83,33 de puncte la proba clinică/practică și 46,75 de puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse. Astfel, medicul a fost admis cu un punctaj total de 217,41.

Medicul Botnari Alexei și-a făcut rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Concursul a fost susținut și de medicul Puiu Radu, care obținut 160,36 puncte, fiind astfel respins.

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia scoate, constant, la concurs, posturi de medici specialiști, multe dintre acestea fiind ocupate de tineri.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...