Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un medic specializat în ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic de Urgență Timișoara va profesa la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Medicul Botnari Alexei, specializat în ortopedie și traumatologie la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara, va profesa la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, fiind admis la concursul organizat în luna mai.

În conformitate cu prevederile Ordinului nr. 869/2015 pentru aprobarea metodologiilor privind organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a posturilor de medic, medic dentist, farmacist, biolog, biochimist și chimist din unitățile sanitare publice, precum și a funcțiilor de șef de secție, șef de laborator și șef de compartiment din unitățile sanitare fără paturi, respectiv a funcției de farmacist-șef în unitățile sanitare cu paturi, cu completările și modificările ulterioare, Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, a scos la concurs un post vacant de medic specialist confirmat în specialitatea ortopedie și traumatologie, cu normă întreagă.

Potrivit unui anunț publicat pe site-ul spitalului, concursul a fost câștigat de Botnari Alexei, care a obținut 87,33 de puncte la proba scrisă, 83,33 de puncte la proba clinică/practică și 46,75 de puncte la analiza și evaluarea activității profesionale pe baza documentelor depuse. Astfel, medicul a fost admis cu un punctaj total de 217,41.

Medicul Botnari Alexei și-a făcut rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Concursul a fost susținut și de medicul Puiu Radu, care obținut 160,36 puncte, fiind astfel respins.

Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia scoate, constant, la concurs, posturi de medici specialiști, multe dintre acestea fiind ocupate de tineri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea