Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un liceu din Alba, marea SURPRIZĂ din acest an, în topul celor mai bune rezultate la Bacalaureat 2021: S-a „bătut” cu „HCC” Alba Iulia și „Lucian Blaga” Sebeș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liceul Teoretic „Petru Maior” din Ocna Mureș a impresionat în mod plăcut, în acest an, prin rezultatele deosebite pe care elevii săi le-au luat, la examenul de Bacalaureat.

„De câțiva ani buni Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș punctează cu rezultate foarte bune examenul de bacalaureat.

Dacă anii trecuți scoteam în evidență procentajul de „reușit”, în 2021 punctăm la capitolul numărului de note de 10.

Din cele 38 de colegii naționale, colegii tehnice ori licee din județ, Liceul Teoretic „Petru Maior” se află, cu 16 note de 10, pe un onorant loc 4 pe județ, fiind depășit doar de CN „HCC” Alba Iulia, CN „Lucian Blaga” Sebeș și Liceul militar „Mihai Viteazul” Alba Iulia.
Meritul acestui rezultat aparține în primul rând elevilor, e meritul acestor generații care înțeleg că a învăța nu este o obligație, ci o necesitate a formării caracterelor.

Meritul acestui rezultat este deopotrivă și a profesorilor pentru că au reușit să transmită elevilor știința cărților.

Click AICI pentru a vedea notele elevilor din Alba, după medii

Click AICI pentru a vedea notele elevilor la nivel național

Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș anul acesta stă bine și la promovabilitate, chiar mai bine ca anii trecuți. Din 89 de elevi prezenți, doar 11 nu au promovat examenul, adică avem un procent de promovabilitate de 87,64%.

Cele 16 note de 10 sunt acum, imediat după afișarea rezultatelor. Cine știe ce surprize ne rezervă contestațiile?

Pentru aceste rezultate vă felicităm pe voi, elevii. Mulțumim și profesorilor pentru efortul depus și pentru talentul spre meseria de dascăl. Toți, împreună, ați demonstrat încă o dată că în Ocna Mureș se face școală de calitate.

Vă mulțumim și dumneavoastră, părinților, care ați făcut posibile astfel de performanțe de excepție pentru Liceul Teoretic „Petru Maior” Ocna Mureș.”, a fost mesajul transmis de primarul orașului Ocna Mureș, Silviu Vințeler.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea