Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un gând cald, cu sufletul deschis, pentru tine FEMEIE

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

De fiecare dată este un prilej de bucurie fantastic atunci când spunem unei femei „La mulţi ani!” de 8 Martie. Vreau să fac şi în acest an gestul de reverenţă, nu doar către o anumită femeie, ci către toate doamnele şi domnişoarele din Alba Iulia şi de pretutindeni: La mulţi ani! Sunteţi sufletul care animă viaţa atâtor familii, fie că sunteţi soţii, iubite, mame, fiice sau bunice.
”Femeia a ieşit din coasta bărbatului pentru a-i fi egală, de sub braţul lui pentru a fi protejată şi chiar de lângă inimă pentru a fi iubită” spune un citat biblic. Femeile inspiră. Femeile ne insuflă puterea de a trece peste praguri şi obstacole ce par altfel de netrecut. De aceea cred că trebuie să ne lepădăm de prejudecăţi şi să le deschidem orice uşă, oriunde şi în orice moment. În  fiecare 8 Martie şi nu numai, trebuie să ne reamintim că o „voce” de femeie poate fi cel puţin la fel de puternică şi pătrunzătoare ca a unui bărbat, în orice loc şi în orice activitate.
Mă înclin şi mă bucur în faţa luminii pe care doar o femeie o poate aduce, în felul ei unic, unui cuplu, unui cămin sau copiilor săi. Nu uit nici de acele femei care, singure din voia lor sau a sorţii, duc cu stoicism răspunderile unei familii fără niciun ajutor.
Femeile sunt cele care păstrează echilibrul în familie, ele au puterea şi curajul să înfrunte direct problemele zilnice. Respect femeia pentru curajul de care dă dovadă în lupta zilnică şi istovitoare cu destinul!
Fie ca începutul acesta de primăvară să vă aducă visele şi dorinţele mai aproape de realitate, să vă dea putere şi forţă pentru mai departe. La mulţi ani doamnelor, la mulţi ani domnişoarelor!
Simone ALBANI, vicepreşedinte al PNL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Renovarea sediului Poliției Locale din Alba Iulia: Licitația de 1.8 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria Municipiului Alba Iulia a lansat recent, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru lucrări în cadrul proiectului „Renovarea energetică a clădirilor publice din Municipiul Alba Iulia – Serviciul Poliția Locală”. Valoarea totală estimată a investiției este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea