Rămâi conectat

Politică Administrație

Un deputat din Alba, în fruntea unui clasament privind nivelul profesional general (nepolitic)

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un deputat din Alba, în fruntea unui clasament privind nivelul profesional general (nepolitic)

 Ioan Dîrzu se află pe locul 19 într-un clasament privind nivelul profesional general al deputaților din Parlamentul României, legislatura 2016 – 2020, calculat după Metodologia  Politoscop, folosind exclusiv CV-urile oficiale. În stabilirea ierarhiei s-a ținut cont de activitățile de activitățile nepolitice ale celor 239 de deputați.

 „Nivelul profesional (nepolitic)” este un indicator complex calculat ca o medie ponderată între mai mulţi indicatori parţiali, direcţi sau estimaţi, care sunt detaliaţi în secţiunea Metodologia Politoscop. Între aceștia se numără: calitatea și cantitatea educației, calitatea angajatorilor și a joburilor, experiența profesională etc.

În cazul deputatului Ioan Dîrzu s-a ținut cel mai probabil cont de faptul că a absolvit două facultăți, mai multe programe și studii post universitare în țară și în străinătate, are publicate lucrări importante, respectiv studii universitare de doctorat. De asemenea, în ceea ce privește activitatea profesională, a deținut funcții de conducere, atât la stat, cât și în privat, la companii respectabile, de top în industria alimentară din județul Alba, fiind de profesie medic veterinar. Studiile și experiența îi asigură oricând reîntoarcerea într-o companie importantă.

Pentru evaluarea profilurilor politicienilor exclusiv pe baza CV-urilor, se folosesc exact aceleaşi metode şi instrumente de analiză pe care fondatorul Politoscop, George Butunoiu, le utilizează de 30 de ani în firma sa de „executive search” în evaluarea angajaţilor pe poziţii de management din marile companii. Mai precis spus, sunt aceleaşi metode de analiză şi instrumente folosite la nivel internaţional de toate marile companii de executive search şi de către angajatorii de top.

Obiectivul Politoscop este sa analizeze profilurile politicienilor romani care sunt în funcții oficiale ale statului, începând cu cele mai înalte (Parlamentul României, Parlamentul European, Guvern, autorități, consilii județene și locale etc.) și mergând în jos pe ierarhia politică.

Ierarhia integrală privind nivelul profesional general o puteți vizualiza AICI – CLICK.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea