Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un consilier local din Alba Iulia susține că a fost AMENINȚAT la telefon de un angajat al Primăriei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul local din partea ALDE, Bogdan Lazăr, susține că a fost amenințat la telefon de un angajat al Primăriei ca urmare a scandalului de la ultima ședință de consiliu local, în care mai mulți locatari ai unui bloc ANL din Alba Iulia s-au plâns consilierilor că angajatul administrației locale le creează probleme de conviețuire, simțindu-se hărțuiți și supravegheați de către acesta prin intermediul unor camere de supraveghere montate pe casa scării.

„După conferința mea de presă de săptămâna trecută, în care spuneam despre ANL, ce s-a întâmplat, următoarea săptămână primesc un telefon de la domnul în cauză, în care mă amenința pe mine, că văd eu ce pățesc, că o să doresc să îmi pun eu camere în bloc, după ce ajung acasă.” a declarat Bogdan Lazăr.

Consilierul local s-a declarat surprins de reacția angajatului în cauză, cu atât mai mult cu cât, susține acesta, a ascultat ambele părți care au fost prezente în ultima ședință de consiliu local în care s-a ridicat această problemă, precizând că la ședința de luni va aduce din nou în atenția consilierilor situația în cauză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință

Ziarul Unirea

Publicat

în

DOLIU în familia primarului din Alba Iulia: Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață după o grea suferință Este doliu în familia primarului de la Alba Iulia. Mama lui Gabriel Pleșa a încetat din viață vineri, 26 aprilie, după o grea suferință. Citește și: Mesaje de condoleanțe Mama primarului Gabriel Pleșa, Maria Pleșa, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea