Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un cadou mult așteptat de Paști pentru locuitorii unui cătun din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru locuitorii din Frăsinei, sărbătorile pascale vor fi luminate la propriu. În cele 15 gospodării se poate în sfârșit aprinde becul, lampa devenind istorie și pentru oamenii acestei localități din munții Cugirului.

Rețeaua electrică de distribuție este cu siguranță cel mai important și mai așteptat cadou de iepuraș pe care administrația locală din Cugir îl putea face locuitorilor din Frăsinei.

Potrivit primarului, Adrian Teban, electrificarea localității a fost un obiectiv propus în urmă cu mult timp, primele acțiuni fiind făcute încă din 2007.

Citește și: cele mai frumoase mesaje de Paste fericit

Din păcate, au existat mai multe aspecte care au întârziat investiția, una dintre cele mai importante fiind obținerea avizelor necesare pentru traversarea rețelei electrice peste fondul forestier aparținător Romsilva .

Investiția a presupus lucrări de extindere a rețelei electrice de distribuție, realizarea unui post de transformare, amplasarea a 55 de stâlpi de beton pe care au fost întinși 3,3 km de cablu electric. Valoarea totală a lucrărilor, inclusiv a studiului de fezabilitate realizat în acest sens, a fost de aproape 570.000 lei, suma provenită din bugetul local al orașului Cugir.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș

Ioana Neag

Publicat

în

Avram Iancu, românul care a traversat canalul Bristol, a navigat 87 km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș Bibliotecarul hunedorean Avram Iancu, a navigat 87 de km pe Mureș, între Alba Iulia și Șoimuș, la invitația lectorului universitar Horea Nascu. ”Crăișorul apelor”, așa cum a fost numit în urma performanțelor sale, Avram Iancu s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea