Un bărbat din Zlatna s-a ales cu un nou dosar penal. Acesta nu a respectat ordinul de protecție întocmit pentru fapte de violență în familie

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un bărbat din Zlatna este cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Acesta nu a respectat ordinul de restricție de a nu se apropia de soția sa la distanță de minim 100 m și s-a ales cu un nou dosar penal.

Polițiștii din Zlatna îl cercetează pe un bărbat din oraș, pentru că nu a respectat ordinul de protecție care îl obliga să părăsească locuința și să nu se apropie de soția sa.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La data de 26 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat de 56 de ani, din Zlatna, a încălcat obligațiile stabilite de Judecătoria Alba Iulia, printr-un ordin de protecție emis în legătură cu un dosar privind fapte de violență în familie.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Polițiștii au constatat că, în ciuda faptului că, la data de 23 iulie 2019, Judecătoria Alba Iulia a dispus ca, pentru o perioadă de 6 luni, bărbatul să evacueze locuința comună cu cea a soției sale și să păstreze față de aceasta o distanță de minim 100 de metri, s-a deplasat la domiciliu.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea  hotărârii judecătorești, iar Judecătoria Alba Iulia a fost informată în legătură cu aspectele constatate.

Adela SPĂTAR

Must de Jidvei