Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Zlatna s-a ales cu un nou dosar penal. Acesta nu a respectat ordinul de protecție întocmit pentru fapte de violență în familie

Adela Spătar

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Zlatna este cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătorești. Acesta nu a respectat ordinul de restricție de a nu se apropia de soția sa la distanță de minim 100 m și s-a ales cu un nou dosar penal.

Polițiștii din Zlatna îl cercetează pe un bărbat din oraș, pentru că nu a respectat ordinul de protecție care îl obliga să părăsească locuința și să nu se apropie de soția sa.

La data de 26 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zlatna s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat de 56 de ani, din Zlatna, a încălcat obligațiile stabilite de Judecătoria Alba Iulia, printr-un ordin de protecție emis în legătură cu un dosar privind fapte de violență în familie.

Polițiștii au constatat că, în ciuda faptului că, la data de 23 iulie 2019, Judecătoria Alba Iulia a dispus ca, pentru o perioadă de 6 luni, bărbatul să evacueze locuința comună cu cea a soției sale și să păstreze față de aceasta o distanță de minim 100 de metri, s-a deplasat la domiciliu.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea  hotărârii judecătorești, iar Judecătoria Alba Iulia a fost informată în legătură cu aspectele constatate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea