Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Fărău a fost înjunghiat de concubina sa cu un cuțit

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 56 de ani din comuna Fărău a ajuns sâmbătă după-amiază la Spitalul Județean de Urgență Alba, după ce fost înjunghiat cu sânge rece cu  un cuțit, chiar de concubina sa, mai tânără cu 14 ani.

Potrivit IPJ Alba, motivul incidentului ar fi fost certurile dintre cei doi iubiți pe fondul consumului de alcool. Sesizarea la numărul de urgență 112 a fost făcută de o vecină a cuplului, care a auzit strigătele de ajutor a celor doi.

Bărbatul a suferit o plagă înjunghiată în zona toracelui și a suferit deja o intervenție chirurgicală, aflându-se acum sub supravegherea medicilor. În funcție de concluziile medico-legale, femeia de 42 de ani riscă să ajungă la închisoare pentru tentativă de omor.

Vom reveni cu amănunte.

Foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea