Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba bătut cu sălbăticie de cumnatul său: Motivul scandalului, un cazan de țuică

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba bătut cu sălbăticie de cumnatul său: Motivul scandalului, un cazan de țuică

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Sebeș la plata unei amenzii penale în cuantum de 4000 lei, stabilită prin înmulțirea unui număr de 200 zile amendă cu suma de 20 lei corespunzătoare unei zile-amendă, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Decizia instanței a fost pronunțată la data de 24 mai, iar motivarea a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În actul de sesizare s-a reţinut că, intre persoana vătămată si cumnatul său – inculpatul a existat o stare conflictuală în legătură cu o casa care a aparținut mamei inculpatului și care a decedat și despre care inculpatul susținea că aparține acestuia și, persoana vătămată nu are ce căuta să locuiască acolo.

La data de 15.09.2019, în jurul orelor 08:30-09:00, persoana vătămată s-a aflat la imobilul situat în Municipiul Sebeș, ocazie cu care, a ieșit în curte și l-a observat pe inculpatul – fratele soției sale care a luat cazanul de țuică a soacrei sale, care era decedată din anul 2018.

Urmare, persoana vătămată l-a întrebat pe inculpat motivul pentru care voia să ia cazanul de țuică, acesta din urmă a început să insulte persoana vătămată, spunându-i că nu are nici un drept să locuiască acolo. Profitând de un moment de neatenție a persoanei vătămate, inculpatul a aplicat mai multe lovituri cu un obiect metalic asupra corpului persoanei vătămate care, s-a dezechilibrat și a căzut jos. În continuare, inculpatul a mai aplicat lovituri cu picioarele în abdomenul și capul persoanei vătămate, în timp ce aceasta s-a aflat căzută jos iar, în momentul când era pe punctul de a-și pierde cunoștința inculpatul s-a oprit din agresiune și a plecat.

Persoana vătămată a sunat serviciul 112, iar la scurt timp, a sosit ambulanța care a transportat persoana vătămată la Spital unde, a fost internată în perioada 15-17.09.2019.

Audiat fiind, inculpatul a negat comiterea faptei, a precizat că la data de 15.09.2019 nu s-a deplasat la locuința cumnatului ci, s-a aflat la domiciliul său.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere

Bogdan Ilea

Publicat

în

Biserica de lemn din Ghioncani, construită în 1878, a ars în totalitate în Noaptea de Înviere În Noaptea de Înviere, biserica de lemn din Ghioncani construită în 1878, comuna Întregalde a ars în totalitate. Din fericire, nu există victime omenești. Potrivit IPJ Alba, Inspectoratul de Poliție Județean Alba a fost sesizat, prin 112, cu privire […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea