Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat de 81 de ani, din Alba, s-a PIERDUT în timp ce se afla la pescuit. A fost găsit în urma unui apel la 112

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 81 de ani, din Alba, s-a PIERDUT în timp ce se afla la pescuit. A fost găsit în urma unui apel la 112

O persoană din localitatea Blaj a solicitat azi-noapte în jurul orei 00:40, prin apel la numărul unic de urgență 112, sprijinul forțelor de ordine, menționând faptul că nu mai știe unde se află.

Un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Alba,  împreună cu un echipaj al Poliției Blaj și efective din cadrul I.S.U.J. Alba au plecat  imediat în căutarea acestuia.

În vârstă de 81 de ani, bărbatul a plecat în decursul zilei de ieri la pescuit pe râul Târnava din Blaj, iar din cauza întunericului, nu s-a mai putut întoarce spre casă.

Bărbatul a fost găsit de către echipajele plecate în căutare, acestuia acordându-i-se sprijin medical din partea personalului SMURD Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea