Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un angiograf ultramodern va intra în dotarea Spitalului Municipal din Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un angiograf ultramodern va intra în dotarea Spitalului Municipal din Blaj

Spitalul Municipal Blaj se va dota în premieră cu un angiograf, un aparat ultramodern care va crește calitatea actului medical și va ajuta la salvarea vieților pacienților din toată zona Târnavelor. Achiziția este estimată la 2.369.447 de lei și se face prin intermediul sistemului public de achiziții. Spitalul din Blaj nu deține momentan nu astfel de aparat.

Cu ajutorul angiografului se pot realiza coronografii sau angiografii coronariene cu implantare de stenturi, vizualizarea aspectului intern al vaselor de sânge ale membrelor, proceduri de electrofiziologie pentru tratamentul tulburărilor de ritm cardiac. Coronarografia este investigația esențială în explorarea bolii coronariene, prin vizualizarea directă a arterelor coronare, a căror obstrucție este responsabilă de angină sau infarct.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Această conduită indică medicilor care este conduita terapeutică optimă pentru pacient. Obiectivul general al achiziției este dotarea Spitalului Municipal Blaj cu aparatură medicală performantă pentru a îmbunătăți calitatea actului medical din unitate.

Totodată se dorește îmbunătățirea calității actului medical, eficientizarea activității medicale din sălile de operații, obținerea de informații cât mai detaliate și corecte privitor la starea pacientului. Aparatul va fi instalat până la finalul acestui an.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea