Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar a fost invitat în Malaezia, la o competiție extremă de alergare montană! Ce este The North Face Malaysia Mountain Trail Festival 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ultramaratonistul aiudean Levente Polgar a fost invitat în Malaezia, la o competiție extremă de alergare montană! Ce este The North Face Malaysia Mountain Trail Festival 2023

Celebrul ultramaratonist din Aiud, Levente Polgar, a fost onorat cu o invitație specială pentru a participa la competiția extremă de alergare montană, THE NORTH FACE MALAYSIA MOUNTAIN TRAIL FESTIVAL 2023.

Evenimentul, cunoscut și sub numele de „Route Familiarisation 100KM,” promite să fie o experiență de neuitat pentru participanți, cu un traseu spectaculos și bogat în istorie.

Cursa de 100 de kilometri va duce concurenții prin vechiul drum feroviar prebelic aflat între kilometrii 30-40. Această porțiune va fi una dintre cele mai plate ale cursei de 100 de kilometri, dar pentru alergătorii mai lenti, soarele va fi o provocare adăugată. Cu toate acestea, aceștia vor avea privilegiul de a admira pe partea dreaptă a traseului minunata panoramă a Muntelui Bubu.

Invitația de a participa la această competiție extremă a venit sub egida „THE NORTH FACE® MALAYSIA MOUNTAIN TRAIL FESTIVAL 2023 (V6.0)” și i-a stârnit entuziasm lui Levente Polgar. Acesta și-a exprimat reacția cu entuziasm pe platforma sa de socializare.

„Asta da invitație WOOW”, a scris Polgar. „Voi încerca să ajung dacă astrele se aliniază. Măcar undeva în LUME contez și eu . Nu știu care sunt șansele să ajung, dar o asemenea invitație este WOOW pentru mine.” Levente Polgar a anexat și invitația oficială primită din partea organizatorilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU în Apuseni: O anexă gospodărească din Vadu Moților a luat foc. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit mați dimineața, în jurul orei 7.00, în localitatea Răzești din comuna Vadu Moților. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: FOTO VIDEO ȘTIREA TA| Locatarii de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia au chemat pompierii în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare