Rămâi conectat

Ştirea zilei

Ultimul drum, în sunetul motocicletelor: Oamenii, invitați să ia parte la „plimbarea” finală a tânărului din Alba care și-a pierdut viața într-un accident. Unde este locul de întâlnire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimul drum, în sunetul motocicletelor: Oamenii, invitați să ia parte la „plimbarea” finală a tânărului din Alba care și-a pierdut viața într-un accident. Unde este locul de întâlnire

Oamenii sunt invitați să participe la conducerea pe ultimul drum a lui Radu Petru, un tânăr din Alba care a fost implicat într-un accident rutier grav la începutul lunii septembrie și care și-a pierdut viața în cursul ultimelor zile.

„Încă un suflet dependent de adrenalina a plecat sa se plimbe printre nori mult prea devreme. Sunt sigură că a plecat zâmbind,durerea și lacrimile rămân familiei și prietenilor.

Joi va fi condus pe ultimul drum iar familia își dorește să fie condus in sunetul motocicletelor pe care le-a iubit.

Joi,la ora 11,20 vă aștept în Teiuș,in centru,la cafeneaua Bizar.

CITEȘTE ȘI: Lacrimi și durere, după ce tânărul din Alba implicat într-un accident de motocicletă a murit: „Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alături de el prea devreme!”

Hai sa ne strângem cât mai mulți să îndeplinim o ultimă dorință!”, a scris femeia, într-un mesaj postat în mediul online.

Radu, tânărul voluntar în echipa de Urgență din Teiuș, Alba, a murit la spital după săptămâni de agonie. El se afla pe un scuter când a fost lovit de o autoutilitară condusă de un septuagenar.

Radu Petre era extrem de iubit pentru modul lui de a fi. Era și membru în echipa Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Teiuș. Pe Facebook, prietenii săi sunt îndurerați. O arată și mesajele de condoleanțe pe care le-au postat în ultimele ore pe rețelele de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea