Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lacrimi și durere, după ce tânărul din Alba implicat într-un accident de motocicletă a murit: „Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alături de el prea devreme!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lacrimi și durere, după ce tânărul din Alba implicat într-un accident de motocicletă a murit: „Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alături de el prea devreme!”

Radu Petru, un tânăr din Alba care a fost implicat într-un accident rutier grav la începutul lunii septembrie, a decedat astăzi la spital.

Tânărul a fost internat în spitalul din Alba Iulia, iar vineri a fost transferat la Spitalul Clinic de Urgență Târgu Mureș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 august 2022, în jurul orei 16.45, pe DN1, în localitatea Galda de Jos, un bărbat de 74 de ani, din Teius, în timp ce conducea o autoutilitară a intrat în coliziune cu un scuter, condus de un tânăr, de 27 de ani, din Teius, județul Alba.

Familia, cunoscuții și apropiații lui Radu, tânărul care a plecat mult prea devreme dintre noi, au început să își exprime părerile de rău față de acest eveniment tragic, printr-o serie de mesaje postate în mediul online.

„Astăzi am pierdut un drag prieten Domnul să îi ofere odihnă veșnică în împărăția cerurilor!! Ne vei lipsi prieten drag”

„Nu am cuvinte, cred că asta spune mai mult decât aș putea eu spune ! Nu pot să accept,e greu ,e greu să îți ei rămas bun atât de vreme de la un prieten de o viață ! Dumnezeu să te aibă în pază lui , odihnă ușoară și veșnică prieten bun ! Ai fost prea bun pentru lumea asta , Dumnezeu te-a iubit mult prea mult și te-a luat alături de el …prea devreme!”

„Dumnezeu să te odihnească în pace prieten drag ! Nu te vom uită niciodată Radu Petre”

„Drum lin spre cer! Radu Petre, Dumnezeu să te odihnească în pace!”

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Nu te voi uită niciodată!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea