Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Cultură Educație

Ultima zi de şcoală

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Mâine, 21 iunie, este ultima zi de şcoală din învăţământul preuniversitar, după terminarea cursurilor elevii urmând să rămână în vacanţa de vară până în 9 septembrie, anul şcolar 2012 – 2013 fiind programat să debuteze luni, 10 septembrie. Excepţie vor face însă liceenii din învăţământul tehnic, inclusiv de la Colegiul Economic „D.P. Marţian” Alba Iulia, care din cauza practicii comasate vor mai merge la şcoală până în 6 iulie.
Elevii din anii terminali au finalizat mai devreme cursurile şcolare, deoarece au de susţinut examenele naţionale şi abia apoi vor intra cu adevărat în vacanţă. Liceenii se află deja în febra bacalaureatului, între 25 – 27 iunie având loc evaluarea competenţelor lingvistice într-o limba de circulaţie internaţională – proba C, iar în săptămâna 2 – 6 iulie se vor desfăşura probele scrise. Absolvenţii de gimnaziu au de susţinut evaluarea naţională, în 25 iunie – la limba şi literatura română, în 26 iunie – la limba şi literatura maternă, iar în 27 iunie – la matematică. Succes şi vacanţă plăcută!

Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024


Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Workshop de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș: Înscrieri, până în 30 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Workshop de restaurare și conservare a monumentelor din piatră, la Sebeș: Înscrieri, până în 30 iunie 2024 Centrul Cultural „Lucian Blaga” Sebeș, prin Muzeul Municipal „Ioan Raica”, în parteneriat cu Muzeul Național al Unirii Alba Iulia și cu Universitatea „1 Decembrie 1918″ din Alba Iulia, organizează, în perioada 1-9 august 2024, în grădina muzeului din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea