Rămâi conectat

Sport

„U” Cluj joacă la Alba Iulia! *Meci caritabil pentru Căminul de Copii “Steaua Speranţei”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Prima ediţie a Campionatului Municipal de Fotbal Alba Iulia se va încheia cu un meci caritabil, la care participă Universitatea Cluj, joc ale cărui încasări vor fi donate Căminului de Copii “Steaua Speranţei” din municipiul reşedinţă de judeţ.

La acţiunea sportivă organizată de Student Sport Alba Iulia în colaborare cu primăria municipiului Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba Iulia şi Universitatea “1 Decembrie 1918” a fost invitată să participe prim-divizionara “U” Cluj. Prin intermediul lui Ioan “Limoniu” Mărginean, “şepcile roşii” vor susţine două partide de verificare, cu durata de câte 30 de minute, având adversari echipa sponsorilor, respectiv echipa turneului, jocuri ce vor fi găzduite în Sala de Sport a Universităţii “1 Decembrie 1918”, marţi, 22 octombrie, cu începere de la ora 18.00, în aceeaşi zi disputându-se finala mare şi finala mică.

*Licitaţie pe tricouri din Liga 1

Dincolo de stabilirea primei campioane, organizatorii au marşat şi pe latura socială a acestui eveniment, punând la bătaie tricourile câtorva echipe de Liga 1. Universitatea Cluj, Pandurii Tg. Jiu, Dinamo, Viitorul Constanţa, sau Oţelul Galaţi au donat echipament oficial, care va fi licitat, iar încasările vor ajunge la “Steaua Speranţei”, la cei loviţi de soartă. Biletele de intrare costă 10 lei şi pot fi achiziţionate din autogara Livio Dario, dar şi de la Carolina Cafe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea