“U” Cluj a câștigat! Derby-ul Performanța Ighiu cu Universitatea Cluj se va disputa pe stadionul “Cetate”, cu spectatori

Războiul dintre U Cluj și Performanța Ighiu declanșat înaintea meciului direct, de vineri, 30 martie, pe tema locației de disputare a jocului s-a încheiat: partida se va disputa pe stadionul “Cetate” de la ora 15:00, cu spectatori! Chiar dacă ighienii au refuzat inițial această variantă susținând că vor juca doar la Ighiu în cele din urmă amfitrionii și-au schimbat poziția și au acceptat varianta agreată de U Cluj si IJJA, după o nouă întâlnire la care au fost și reprezentanți ai Primăriei Ighiu. “Am avut o nouă întâlnire cu reprezentanții poliției, jandarmeriei și până la urmă am ajuns la acestă variantă în condițiile în care aceștia au susținut că la Alba Iulia se pot organiza corespunzător pentru măsurile de securitate aferente acestui joc important” a declarat Armando Popescu, reprezentatul echipei situate pe locul secund in seria a V-a, la un punct de “șepcile roșii”.

Dan HENEGAR

3 Comentarii

NumaiU 27 martie 2018 at 14:55

Iar ati luat-o sus saracilor

dan 27 martie 2018 at 15:00

poate explica armando si de ce s-au mutat pe miristea aia in detrimentul stadionului din alba?!

Suporter U Cluj Napoca 27 martie 2018 at 19:09

Felicitari echipei din Ighiu pentru reanalizarea situatiei si acordarea de respect suporterilor Universitatii ! Ati dovedit ca nu sunteti CFR si ca .. fotbalul se joaca pentru spectatori, de oriunde provin ei !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...