Rămâi conectat

Sport

Turneu semifinal de volei masculin – juniori la Blaj

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

În perioada 16 – 20 martie, la Blaj se va desfăşura turneul semifinal al Campionatului Naţional de Volei – categoria de vârstă juniori, iar băieţii de de la CSŞ Blaj sunt la prima calificare într-un turneu semifinal după mai bine de 20 de ani. Pe lângă formaţia locală CSŞ Blaj, la turneu mai participă: CSŞ 2 UKRO Baia Mare, CNMV Ploieşti, CS TEO CNMB Râmnicu Vâlcea, CSŞ Triumf Botoşani şi CSŞ 3 Steaua Bucureşti. Programul de joc al CSŞ Blaj va cuprinde câte o partidă pe zi, toate meciurile vor începe la ora 14.00, iar sâmbăta şi duminica, la 9.00 şi, conform tragerii la sorţi, blăjenii vor disputa al doilea meci al zilei.
„Suntem la a III-a competiţie din Campionatul Naţional de volei pe care o organizăm la Blaj. Interesul nostru pentru dezvoltarea sportului juvenil, dar mai ales a voleiului ca sport reprezentativ al oraşului, dă deja roade. Competiţia de faţă este la categoria cea mai înaintată de vârstă la care clubul nostru s-a înscris şi ne dorim un rezultat cât mai bun, care să confirme eforturile pe care le depune administraţia publică locală în acest domeniu”, a declarat primarul Blajului, Gheorghe Rotar.
„Cu siguranţă că ne dorim un rezultat cât mai bun, ne dorim meciuri frumoase cu atât mai mult cu cât jucăm în faţa propriilor suporteri. Cu toate acestea, suntem în aceeaşi măsură şi foarte realişti în ceea ce priveşte valoarea echipei noastre”, a declarat antrenorul Alexandru Man.
Robert GHERGU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir – CIL Blaj 1-3 (1-2), revanșă pentru liderul din Liga 4 și prima înfrângere a divizionarei terțe, într-un amical disputat pe „Arena Cugir” CIL Blaj, liderul Ligii 4, și-a luat revanșa după acel 0-6 din urmă cu o săptămână, și s-a impus în fieful divizionarei terțe Metalurgistul Cugir, scor 3-1 (2-1), într-o partidă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea