Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Turneu în Serbia pentru CSU Alba Iulia *Modificări în efectiv: a plecat Andreea Huţanu, a venit Larisa Toma!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Întoarsă din cantonamentul de pregătire de la Olimp, CSU Alba Iulia se pregăteşte la domiciliu până miercuri, 4 septembrie, când echipa din Cetatea Marii Uniri va pleca în Serbia pentru un turneu de verificare, ce se va desfăşura la Vrsec, localitatea unde a antrenat Popov. Aici adversarii formaţiei albaiuliene vor fi Steaua Roşie Belgrad, precum şi reprezentativele ţărilor africane Senegal şi Algeria. În cursul săptămânii respective petrecută în ţara vecină, există varianta susţinerii altor jocuri amicale cu Senegal şi Algeria, dar şi a participării la un alt patrulater, la Vrbas, alături de Partizan Belgrad, Radivoj Korac şi BC Danzio Timişoara.

*Andreea Huţanu n-a dansat decât 10 zile… şi a revenit la Târgovişte!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Echipa lui Popov va avea o toamnă încărcată, cu trei competiţii în paralel, CEWL (Liga Europei Centrale), Liga Naţională şi Cupa României, primul meci oficial fiind  în 24 septembrie, la Alba Iulia, în cupă, cu Phoenix Galaţi. A treia competiţie ca valoare din baschetul european, Liga Europei Centrale (CEWL) va lua startul în luna noiembrie, deocamdată înscriindu-se 8 echipe din România (şi ICIM Arad), Cehia, Austria, Slovacia, Germania. Mutare surpriză în efectivul formaţiei ardelene: nou-venita Andreea Huţanu (CSM Târgovişte, 25 ani) nu a stat decât 10 zile la Alba Iulia, preferând să revină la Târgovişte, ce-şi va cladi o nouă echipă! „Huţanu nu s-a integrat, nu s-a acomodat şi, de comun acord, am preferat să reziliem, pe cale amiabilă înţelegerea”, a declarat Bogdan Duma, preşedintele Consiliului de Administraţie al CSU Alba Iulia. În locul său, pe postul de pivot a venit „veterana” Larisa Toma (38 ani, fostă la SCMU Craiova). Nominalizată în echipa Sudului la ediţia 2013 a All Star Game, meci desfăşurat în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, longilina baschetbalistă (foto, în alb) a fost prezentă aseară la Alba Iulia, la antrenamentul efectuat alături de noile sale coechipiere şi a semnat pentru un sezon cu CSU Alba Iulia. cu toate că era curtată şi de CSM Satu Mare.

Noul antrenor al sătmărencelor, Petru Eleş, fostul director sportiv al CSU Alba Iulia are sub comandă două foste studente Eniko Laza şi Bianca Voica.

Sursa foto: Sorin Stanciu, pagina de facebook CSU Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea