Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Turiștii vin ”buluc” în Alba Iulia, de Zilele Municipiului. Grad de ocupare de aproape 100% la hotelurile din oraș și din apropiere

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

grad de ocupare hoteluri alba iuliaManifestările organizate de Zilele Municipiului Alba Iulia par să atragă ca un magnet turiștii. Hotelurile și pensiunile din oraș au la ora actuală un grad de ocupare de 82%, pentru acest weekend, iar creșterea tinde spre 100% din oră în oră. Asta se poate observa la o simplă căutare pe site-ul booking, un fel de Google pentru hoteluri. Potrivit site-ului, în zilele de 6-7 iunie, mai toate hotelurile și pensiunile din oraș și din apropiere sunt ocupate, unele dintre ele mai având doar o singură cameră liberă.

De exemplu, la hotelLa Maison de Caroline”, din centrul orașului, la ora documentării nu mai găseai nicio cameră liberă. Hotel Medieval, situat în inima Cetății, mai avea doar o singură cameră disponibilă, iar la Hotel Transilvania din centrul orașului, recent modernizat, mai erau 4 camere libere.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Weekendul acesta ”Cealaltă Capitală” se transformă în ”Capitala distracției”, iar probabil unul dintre motivele întemeiate pentru care turiștii au ales să-și petreacă acest weekend la Alba Iulia este concertul cunoscutului muzician Goran Bregovic, piesa de rezistență în acest an la Alba Fest, Mahala Rai Banda, dar și concertele artiștilor români Smiley, Sore, Dorian, Cabron, Alex Velea și Speak.

Vor fi trei zile pline de voie bună în acest weekend în Cetatea Alba Carolina, cu spectacole de stradă, concerte, expoziții și competiții sportive. Vedeți AICI PROGRAMUL Alba Fest 2015.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea